Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kenya5

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Az Orbán kormány folytatja kommunista múlt takargató hagyományát, mert az olyan nemzeti - oppardon, Nemzeti - mint minden amihez nyúlnak. Oszoljunk, mint az  utolsó hitelességmorzsa emésztése után keletkezett fideszes…..
Ma már nyugodtabban írom le e sorokat, még akkor is ha tudom a létbizonytalanság réme ott lebeg a fejem fölött. Nagy leckén vagyok túl egy nehéz döntésen-át kellett értékelnem vajon a biztosnak tűnő "munkahely" vagy az idegeim az egészségem a magánéletem nyugalma a…..
kenya5 2012.04.29 17:59:14
@Mária: Elnézést pontositok:igen van 4órás közmunka!
kenya5 2012.04.29 18:12:45
@_Molly: Nézd ilyen mindenholvan tudok sokat nálunkis aki megdöglik de a segilenkivöl más nemjó.DD
kenya5 2012.04.29 18:20:08
@_Molly: Mega másik szüleim halála után a fövetnem tudtam levágatni,úgyhogy fizetni akartam a segélyezetnek. Bementem este a kocsmába aki munkaután betérő dolgozóvolt suzólokneki cimbi füvetkellene levágni.Kérdése tudod mivolt? mikor akarod,megoldjuk.Enyit a melóról,akarsze vagy csak a számatjáratom.))
  Átmenetileg kifogytak a patikákból az elsősegélydobozok, miután a közösségi oldalakon elterjedt, hogy a rendőrség a járművek elsősegélynyújtó-csomagjaival kapcsolatos ellenőrzést rendelt el. A legtöbb patikában hamar hiánycikk lett az elsősegélydoboz, sokan azzal…..
kenya5 2012.04.28 07:44:08
@Patreides: te elis hiszed amit nyilatkoznak?

Egyébként hivatalos hir hogy csengő nincs az 20 ezer gyakoroltakők neaggódj:))most oktatásra mennek hogy enyire azértne lelkesedjenek:)))
A Magyar Narancs mai számában olvasható interjú tanúsága szerint Jáksó László szerint semmi baj nincs a Marslakókkal, amit pont annyian néznek, amennyire számítottak. Neki legyen mondva, a sorozat az m1 átlagát csak úgy hozza, ha abba beleszámítjuk a vasárnap hajnali vallási…..
kenya5 2012.04.26 19:34:38
@oras: legnézettebb műsorlenne.DD
  Tele lett a Facebook-falunk a Rakonczay Gáborról szóló hírrel, a fórumokon és mikroblogokon is ömlött a vele kapcsolatos okoskodás. A hír olvasottsági adataiból szerkesztőként azt láttuk: az azt elolvasók mintegy fele a Facebookon is ajánlotta ismerőseinek. Néhányan…..
kenya5 2012.03.27 13:47:36
@Inquisitor:

Véleményem szerint érdemi választ csak tengerimedvéktől kaphatsz teis énis.Mert aki csak kivülről szemléli a tengert annak csak ,könyvek,elbeszélések és dokumentum filmekről van rálátása.De egyben megegyezhetünk a tengeren bármi előfordulhat és előis fordul.ez jó és roszirányba is jelentkezhet,szerencse kérdése. De néztem a rákhalászok sorozatot na ottis csinál rendes munkát a hullámzás,még a legöregebb tengerészeketis meglepi.
Európa néhány, nálunk fejlettebb országában többé-kevésbé fájdalommentesen bevezették a füstmentes vendéglátást garantáló törvényt. Nálunk ezt sikerült alaposan elcseszni, mégpedig a „türelmi idő” révén. Ezzel ugyanis csak annyit értek el a törvényalkotók,…..
kenya5 2012.01.18 12:33:37
@Rézfaszú: nekemis ez a meglátásom amig sok adópefolyik addig csak had pusztitsa magát a magyar.Ezért tartom álszentnek ezeket a törvényeket amik semmirenemjók sajna,csak két tábor szapulja egymást őkmeg számolják a pént menyi jöttbe cigi,alkohol adóból.:(
Tetszik, nem tetszik, szavazati jogot adni a határontúliaknak ehhez képest smafu. A többség sajnos nem képes továbblátni azon a pontot, hogy a FIDESZ túlerőben van, hogy nem úgy politizál ahogyan a világ elvárja. Ez viszont ha akarom az EU és a hazai ellenzék politikai harca az…..
Jókai nem hazudott: létezett a "Senki szigete". A magyar-román-szerb hármashatár közepén elnyúló Ada-Kadeh szigete turisztikai attrakciónak számított jó klímája, vadregényes festői romjai és etnikai egzotikuma miatt, amely a Vaskapu I. erőmű építése miatt 40 éve tűnt el a Duna hullámaiban. Ada Kaleh…..
kenya5 2011.12.10 21:04:02
@bean: bocsi lemaradt ,nekedirtam!
kenya5 2011.12.10 21:06:21
@bean: neked szól!
  Ma reggel a Moody's a bóvli kategóriába minősítette le Magyarországot. Az általunk megkérdezett emberek nagyon nem örülnek a hírnek, de szerintük is összefogtak ellenünk, ahogy ezt a kormány is állítja. Van, aki disznóságnak tartja, ami itt folyik. Az elszálló…..
kenya5 2011.11.25 14:24:31
@Kivlov:
Alapvetően igen. De az agymosást a libsi média végzi..
Elmagyarázod nekem butusnak ha 600,-ft lesz a kenyér azis agymosás?Csak érdekelne menyire vagyok korlátolt szted?
Mer 350 nél jár az EUR minden lehet!
Michael Knight Bőr, az van... 2011.11.24 21:36:00
A siker láthatatlan - jelentette ki a minap az Unortodox Közgazdaságtan Lánglelkű Apostola. És ezúttal kivételesen tényleg egyet kell értsünk vele: valóban láthatatlan. Éppen, mint a császár új ruhája.Van az a pont, amikor már a szómágia sem megy. Amikor már a Fidesz B-közép…..
kenya5 2011.11.25 09:09:16
@Kobo82: Köszi a választ. Tehát akkor vissza az ősökhöz nekem ez jöttle:)
Azt írja a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján olvasható összefoglaló:  „Ha a rokkantság miatt a munkából kieső 700 ezer ember dolgozna, és fele olyan mértékben járulna hozzá a termeléshez, mint a többi 3,7 millió foglalkoztatott, akkor ez a magyar GDP-t közel 10…..
Van ugye a Szabadság téren az USA Nagykövetség. Már vagy 80 éve ott vannak és azt is megértem, hogy igyekeznek megvédeni magukat.Ezért vannak ugye randa oszlopokkal teletűzdelve a park ágyásai, nehogy valaki robbanóanyaggal tömött autójával nekik száguldjon. (Nevezhetnénk…..
kenya5 2011.11.20 17:09:09
@nemecsek ernő áruló: megértelek csak kettő kérdésem lenne:
1. mit reklamáltunk mi 89 elött hogy fényképezni tilos a szovjet laktanyákat.
2.miért engedték fényképezni a kéttornyot ?
(ezért mentekneki ezek szerint?)
am USA-ban a fehérház elött ugy emlékszem lehet fényképezni az nem kockázat tudom:D
Ez az a kivétel, amikor a blogom saját címével nem értek egyet. Pedig a ma még magyar miniszterelnök újabb erőlködése alapján nehéz másra gondolni: Orbán Viktor szerint az apja bűnöket követett el a hazája ellen. Orbán Győző ugyanis párttag volt, tán még párttitkár is -…..
kenya5 2011.11.20 13:10:27
@rockjano: nekem volt egy mondásom annakidején,amikor a puccs volt a szovjetunióba : mondtam most kellene visszajönni az oroszoknak és egy kemény Rákosi kalibernek 1 évre utánna lenne rendszerváltás:)) tudjátok mit mondott az elvtárs? bolondvagy mennyi vér folyna,mondom én de letisztulna minden:))
Hoffmann Rózsa szerdán prezentálta az új köznevelési törvényt, amelyet - csodák csodája - nem dobtak vissza Orbánék. A törvény részletei itt olvashatóak, egy bekezdést emelnék ki a sajtótájékoztató szövegéből: "A szakszervezetek azon félelmeire reagálva, miszerint…..
kenya5 2011.10.27 15:53:02
@Énbagoly: Lézerjani megmondta akinek nincs pénze anyitis ér. Itt tartunk:((((((((((
Két internetes hírportál - az Index és az Origo - fotósait kitiltotta az Országgyűlés elnöke az Országházból arra hivatkozva, hogy az Országgyűlés szabályzatában foglaltakat megsértve készítettek fotót a miniszterelnök szeptember 12-ei beszédének vázlatáról. A…..
kenya5 2011.09.22 20:21:45
@Tita nick: Ha te bemész egy munkahelyre és elkezdesz dokumentumokat fotózni egy íróasztalon az bűncselekmény, kedves tapló úr!

egyetértenék veled,ha az öszödi beszédreis ezt irtad volna! Ha irtálilyet akkor bocsi.
Minden szerviz trükközik, de nem mindegy, hogy mennyire. Laci ausztriai nyaralása rögtön az indulásnál, Mosonmagyaróvárnál félbeszakadt. A helyi Ford márkaszervizben azt mondták, nem csak a fűtőcső, hanem a vízpumpa is meghalt. Ezt szerencsére nem hitte el, úgyhogy hazaérve…..
kenya5 2011.09.20 15:25:13
@Peetee: én hivő lélek vagyok de egy ford szervizben miután occso olajat kináltak olajcserekor elgondolkodtam:)
hány embert átvághatnak ezek?
Igaz a szerelő azt mondta megspórolta:) miből könyörgön valakit átvágott nem?
Van az úgy, hogy sikerül megfelelő zenei aláfestést találni egy kis színes hír alá, és előfordul az is, hogy nem. A CNN-nek szeptember elején nem jött össze a dolog, amikor egy 103 éves fekete dédnagymamát mutattak be, amint éppen autót vezet. UPDATE: az előző videó helyett…..
A Centrifuga Műteremben kortárs szerzőket mutatunk be,  akik hosszú ideje iCa harcostársai, személyes és írói teljesítményüket évek óta figyelemmel kísérjük. Büky Annával bejárhattuk az El Caminót, ő is járt a Magdolna negyedben, olvastuk novelláit és regényét…..
kenya5 2011.09.15 21:41:54
@tojas99: neked fotosopp? holélsz ez volt anno Magyarország:(((((
Zoltán az oldalt található gyorsbeküldőn küldte be a történetét. Mivel a gyerekei szeretnek vonatozni, így Velencére tartva nem az autó mellett döntött, hanem igénybe szerette volna venni a magyar vasút segítségét. A család ki is érkezett a Déli-pályaudvarra, ahol az indulás…..
kenya5 2011.08.28 07:27:25
kenya5 2011.08.28 08:24:42
@Kimérős szaloncukor (Lédig): ha neked holnap délelött tiz órára jelenésed van valahol mikor indulsz a kedvenc vonatoddal?
Nyilván nem arra lett kitalálva az E.on mérőállásbejelentője, hogy 0-át jelentsenek le, de azért ilyet hibával visszadobni, legalábbis furcsa:Az eon-nál lassan fél éve nem tudom lejelenteni semmilyen automatikus (és ingyenes) módon a 0-ás mérőállást. Minden alkalommal, mikor…..
A Red Bull mobil palotájának teraszáról volt a legjobb a kilátás. A bor finom, a háttérben Porschék róják a köröket. (Fotó: Kovács Bence) Akárcsak az életben, a Forma-1 nézői között is rendkívül szigorú a kasztrendszer. Sőt, még annál is szigorúbb, ez ugyanis semennyire…..
kenya5 2011.08.24 17:24:12
@Don Bandi: mint a TV2 Naplo:DDD először tagadjuk azt ha teis tudod majd beismerjük:)))pffffff
gusztustalan hozzáállás az ujságirók részéről!
kenya5 2011.08.24 18:11:21
@Bernie_Madoff: részemről a rugózás lezárva csak sanos sokan ha olvasnak valamit már mindig a roszemléket veszik elő hogy nemigaz ezsem,még akkoris ha valóban hihetetlen tényről szól a hiradás.ezért nem jó ha rengetek tévedés(muhaha) van a magyar satóban.köszönöm a helyreigazitásod.
kenya5 2011.08.24 18:41:15
@venszivar: köszönöm a kiigazitást!
Nívó Zöldségek a faluról 2011.08.23 08:09:00
Bogáncs írta, hogy csináljunk már egy vitahetet a falvakról, mert érdekes téma. Éééén? - kérdeztem vissza. Több éve külföldön élek, haza csak látogatóba megyek, milyen alapon osszam itt az észt a magyar falvakról? De aztán előjöttek az emlékek, mivel falun nevelkedtem,…..
kenya5 2011.08.24 11:11:19
@scsaba1: Az első valóban jó hozzászólás a tied aki kiemeli hogy bozony a poszt meg a kommentek televannak tárgyi tévedéssel! érdemes lenne elgondolkodni a posztolónak nem lenne e érdemes körbejárni a témát.
kenya5 2011.08.24 11:17:15
@Terézágyú: Pont ott a gon ha valaki szegény neki nincs pénze rá!Mert a kertészkedés jelenleg kőkemény hobbi!!!!
De ha bemutatod hogy tévedek ingyen adok területet neked és irjuk az eredményeket rendszeressen benne vagy?
Az ember a gazdaság szféráihoz közel, sőt, talán mondhatom úgy is: abban dolgozik. Ez a szerző, vagyis én. Az ember azt gondolja, így a 40 táján, hogy már látott sok mindent, de mégis, a politika és a "nép" kapcsolata nem olyan mint a tenger, vagyis hogy tudjuk mi az, de a…..
kenya5 2011.08.19 17:33:08
kenya5 2011.08.19 18:30:45
@Blogger Géza: Csak megkérdezném szerinted jóválaszokat ad a jelenlegi kormány a kihivásokra? Előre köszönöm a válasz.
Red gyereke tartósan beteg, így a gyerek és egy kísérő jogosult a 90%-os vasúti kedvezmény igénybe vételére. Emellett Red, ha velük utazik, 33%-os kedvezményt hsznál, mert együtt családnak számítanak, így jár a kedvezmény. Amikor azonban összegyűjtöttek egy kis pénzt, hogy…..
kenya5 2011.08.05 08:34:37
@éneklő: egyik barátom halálán lévő édesanyját ment látogatni távoli szülőhelyére 2 felnőtt 3 gyermek bemegy jegy elővételi irodába amit javasoltam neki eligazitotta a JÓ VASUTAS kinyomtatta az utvonalat kiadta a jegyeket amiben az átszállásnális gond volt ráadásul vagy félnapba telt az ut ,mikor megérkezett közölték vele a rokonok miért kerülővel jöttél hisz másképp ide értél volna olcsóbban és egy szerübben.Viszafele úgy jött haza és temetésre is úgy utazott vissza.
Kérdés :milyen vasutas volt aki igy küldte el az utra? Nem értett a számitógépohez vagy mifene?Netán alkalmatlan a hölgy oda ahol van?Miért nem dobja ki a MÁV?