Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tercius

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lesz, lesz, lesz! Lesz heteró büszkeség napja Budapesten! Ezzel mi mélyen egyetértünk. Szükségesek a hasonló rendezvények. Mély fájdalmunk ellenére tavaly már nem volt hideg büszkeség napja, voltak helyette egyebek, amelyekről akkor részletesen be is számoltunk. A szervező…..
tercius 2010.06.15 19:19:16
@GaZe: Ez a legjobb hozzászólás amit az utobbi hetekben olvastam. Igaz mindenre. Mi sajnos ilyenek vagyunk.
Ha volna ateista egyház, abban bizonyára minimum plébános lennék. Úgy nyüzsögnek itt a Trianon-törvény megszövegezése óta a báránykák, mintha ettől legalábbis dzsihádot kellene hirdetni, indításnak pedig felgyújtani a Bazilikát. Nyugi, gyermekeim. Nem lesz semmi baj. Sőt,…..
Megcsaltalak Unatkozott mellettem 2009.06.17 10:00:00
Az oldal design átalakítás alatt áll. Egy évtizede vagyunk együtt a feleségemmel. Második házasságom, elsőből egy gyerek, ebből egy másik. Ez nagyon nagy szerelem volt. Nehezen jöttünk végleg össze, megszenvedtük. Aztán teltek az évek együtt. Nehezen csiszolódtunk össze, sok…..
Blogunk szorgalmas olvasói tudják, hogy az amerikai hadsereg sohasem szűkölködött különleges alakulatokban: mi is írtunk már az FSSF-ről (jó, ez közös ló volt a kanadaiakkal), a jenki ejtőernyősökről, sőt, a Delta Force-ról is, úgyhogy lelkiismeretünk majdnem tiszta. Azért csak majdnem, mert…..