Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrews

0 bejegyzést írt és 491 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor két napja kitettem az évtized legjobb játékairól szóló adást, ígértem egy 2019 legjobb játékairól szóló adást is. Mivel holnap már véget ér az év, ideje kitolni ezt is: jöjjenek tehát a 2019-es év legjobb játékai, szigorúan szubjektív toplistáinkban tolmácsolva. És persze, hogy ezúttal is…..
Az igazán jó játékok el tudják érni, hogy évekkel, sőt évtizedekkel a megjelenésük után is aktív közösség működik körülöttük. A Heroes of Might & Magic sorozatban pedig elég jó játékok jelenetek meg, mégis kicsit meglepő azért, hogy 2018-ban is mennyire virulens magyar HoM&M-rajongótábor…..
Andrews 2018.09.02 10:02:59
@mindbender2: Az utolsó kieggel nem játszottam de nagyon szuper volt a remake King's Bounty! JÓ lenne már egy 2. rész! :)
Andrews 2018.09.04 13:29:06
@Alter Egon: Szintúgy a H3 nagyon nem balance-os sajnos. De a nosztalgia meg a legszuperebb design ma is eladja! A Barbárral pl 3. napon behemóttal tolod míg a sárkány ugyan erősebb de kapsz belőle 1-2 t két hét alatt addigra lesz 4-5 behemótod amivel ledaráltad a térképet... Vagy ugyanez a csontsárkányra, mocsaras hidrára. De ugyanígy pl a sárkányutópia randmo ad varázstárgyakat a gáz az hogy nem arányosan random erőseket. PL a level 4-es volt hogy szinte semmit nem adott majd megpusztultam annyi sárkány volt benne a level 1-es az ellenfélnél a legjobbakat adta! A random spelleknél is volt hogy 2 maxos level 5 ös mage guildből semmi hasznosat nem kaptam. Sok a szemétbe való egység is pl zombi stb. H6 ban minden egység fontos és jól használható ha jól használod! ) Mint a 4 ben itt is mindegyiknek hasznos skillje van. A H7-ben jobban közeledtek a H3 hoz dde itt legalább a mage guildnél megválaszthatod kezdéskor a favorizált szekundális mágiaágat is. H7 ben választható pálya előtt random skillek vagy úgy szabadon mint a H6 ban csak skill kerék keretein belül :) H5 ös heroes skill kerék van kb csak sokkal tartalmasabb kb 110 skill van egy hősnél +3 fő erős speckó. Persze hősönként változik. S ott már van random map generator is a 7-ben. Ami tiszta H3 ra hasonlít egyébként. Pécsett nálunk lesz most versny majd 22. től s még egy fun Heroes nap most 9. én a Bar of Legendsben! Ha valakit érdekel! H6 és H7 is lesz. S akik ismerték jól a H3 at azok nagyon jók 7 ben is azt vettem észre az eddigi 5 FUN napon. Izgalmas meccsek lesznek 10 en leszünk kb majdnem. Sok az erős H3-H5 ös versenyző. A H3 at én is szerettem de ma már szerintem elavult játékmechanikailag, kevesebb taktikai lehetőség is van pl nincs rendes (H5-6 féle) frakció képesség is csak felemásan egy épülettel. Jó lenne persze a Heroes rebootban (H5-6-7es Ashan úgy tűnik megszűnik és új világ lesz erre utalt a a M & M brand vezetője) ami úgy néz 1-2 éven belül lesz látni egy 2D-s vagy H4 féle izometrikus 3Ds térképet! :) 3D-s várossal és csatával. s Így mindenki megelégedne! :)
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Igen, sajnos kimaradt egy egész hét, Melódémon (16 hit dice-os szörny, kisebb melódémonokat idéz) 20-ast dobott támadásra, én pedig nem dobtam meg a mentőt a mérge ellen. De ami késik, már itt is van, ráadásul további négy adást felvettünk a napokban, egyet pedig már meg is vágtam. Szóval pikk-pakk…..
Andrews 2018.07.26 11:34:59
www.linkedin.com/jobs/view/743971229/
Hm Heroes 8 készül?
TeliM & M Heroes és M & M tudás (lore-világ stb) és ismeret kell jövőbeli projektekhez is, marketinges senior lead marketinges Kínába.
Meg kell védened a véleményedet akkor is ha nem értenek sokan vele egyet stb stb...

Plusz ma 6-7. rész írója erős utalást s megerősítést tett ha nem is írta le, s mondta ki nekem FB-n! :D

Egy barátja ezen a linkelt kínai projekten dolgozik... de még nem tudja mi a címe. Aha.. :D
Hát megvolt az idei E3, néhány kisebb meglepetéssel és baromi jó trailerekkel. A sokadik E3 volt, amit végigkövettünk (sajnos idén nem a helyszínről), de minden évben van pár játék, ami ugyanúgy fellelkesít minket, mint 14 éve, amikor először voltunk kint együtt a show-n. És persze idén is…..
Andrews 2018.06.18 22:59:17
@Grath: Igen! Poén volt de én akkor is örvendenék neki! :D
Alan Wake és a GTA 5 is sok év késéssel jött végülis. Reményhal hal meg utoljára. :D

Ha mégis megjelenne akkor azonnal gameplayeznék róla.

Igen az álomvárás ritkán jön be és most 7 év után jelentették be pl a TES 6-ot is. Bár kb már 4 éve várták a rajongók. S még várhatnak is rá. Heroes 8 at azért remélem az igen itt Kelet-EU-ban s Németeknél és oroszoknál népszerű nagyon. Pont lassan végzek a teljes kieggel együttes Heroes 7 végigjátszás videósorozattal. Bár ez a rész elég rossz lett mert kiadták gyorsab s az Unreal 3 engine az egyik fejlesztő szerint is rossz választás volt utólag a számukra.
aeon flux usa box office: load game 2018.03.18 17:03:00
Nem szavaztak az amerikai nézők nagyobb bizalmat Lara Croftnak most, mint tizenöt éve: a Tomb Raider gyengén nyitott, és így a Fekete Párduc ötödjére is első helyen futhatott be, újabb nagy mérföldkövet lefektetve. Eközben az I Can Only Image című keresztény dráma emlékeztetett ennek a filmfajtának…..
Az AMC új sorozata, a The Terror március 29-től látható nálunk, illetve nem egészen, mert március 27-én hajnalban az első két részt az amerikai vetítéssel egyidőben meg lehet nézni élőben, ha valaki nem tudna aludni, vagy éppen 3-ra érne haza a Makk tízesből. A sorozatról írtunk már többször, a…..
Andrews 2018.02.18 17:42:31
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
“Gandalf, szerinted biztos, hogy jó helyen állunk?!” – Zsákos Bilbó Szeretem amikor egy film címe teljesen leírja, mire számíthatunk majd. Persze, nem fog túl nagy meglepetés érni, hogy hány sereg fog, és mit csinálni, de ezt szerintem azért már megszokhattuk az előző Hobbit…..
Talán ez volt az a hétvége, amin az időjárás úgy igazán megfúrta még a premierek dolgát is, de a helyzet az, hogy nem látszott az az erő a Páncélba zárt szellemen és a Hupikék törpikék: Az elveszett falun, ami mellett a langyos kezdésük kiábrándító lenne. A UIP sci-fije a második helyen rajtolt el…..
Ed Sheeran szereplésének bejelentésénél történt szomorúbb dolog is a hétvégén a SXSW fesztiválon a Trónok harca háza táján: David Benioff és Dan Weiss showrunnerek bejelentették, hogy a sorozat utolsó, nyolcadik évada csak hatrészes lesz. Így a hétrészes, július 16-án kezdődő hetedik évaddal együtt…..
A számos jubileumi, megajubileumi és millecentenáriumi adás után elérkeztünk a tizedikhez, amit úgy ünnepeltünk meg, hogy ezúttal egész jól sikerült a hang, mindenki olyan közel ült a mikrofonhoz, amennyire kellett, öröm volt vágni az anyagot. Vendégünk Horváth Norbert…..
aeon flux kritika: ben-hur (2016) 2016.08.18 15:26:49
- SPOILERMENTES - Nem vagyunk mi kérem hozzászokva, hogy már ilyenkor, augusztus közepén megkapjuk a Ben-Hurt. Mikor először meghallottam, hogy Judah, meg Messala, rögtön összefutott a nyál a számban, és a mozi sötétjében elkezdtem keresgélni a szentestéről megmaradt zserbót. Aztán rájöttem, hogy…..
aeon flux golden action boy 2016 2016.02.27 13:11:00
Ismét eltelt egy év, azaz újra itt van a Golden Action Boy, az AeonFlux házi filmdíjas szavazása. Ahogy mindig az idei etapba is a tavaly március és idén február között Magyarországon bemutatott filmek és alkotóik szállnak versenybe olvasóink szavazatáért, de ahogyan tavaly, most is szenteltünk egy…..
A Deadpool, ha lehet, itt még durvábban letarolta a jegypénztárakat, mint a tengerentúlon, és minden idők egyik legnagyobb nyitóhétvégéjét prezentálta. Nálunk viszont ez nem ment a romantika rovására: a Hogyan legyünk szinglik is masszív számokat generált, a két film közé pedig a Nagyfater…..
A Pofázunk és végünk Miamiban számított a hosszú amerikai hétvége sztárjának papíron, ám az akcióvígjáték-folytatás az első rész alatt futott be, s ezzel elsőségét is veszélyeztette: az Oscar-jelölésekkel megszórt A visszatérő szorosan a nyomában furakodott szintén az élről leköszönő Star Wars: Az…..
 - SPOILERMENTES - Fred Ballinger (Sir Michael Caine) aktív éveiben a legnevesebb zeneszerzők közé tartozott, de már visszavonult a komponálástól. Életművét lezártnak tekinti, további ambíciói és tervei nincsenek. Vele szemben Mick Boyle rendező (Harvey Keitel) legújabb, és…..
 - SPOILERMENTES - James Bond egy lezáratlan ügy felgöngyölítése érdekében szembemegy minden előírással, és felettesei utasításaival nem törődve a SPECTRE elnevezésű, nemzetközi bűnszervezet nyomába ered. Eközben az MI6-re és a dupla nullás programra a megszüntetés…..
 - SPOILERMENTES - A Kray-ikrek gengszterkarrierje a brit nemzeti folklór része, ezért ebből a szempontból jogos az életüket feldolgozó, legújabb Brian Helgeland-opusz címválasztása. A London legaljáról, az East Endről induló, pályafutásuk csúcsán pedig a legmagasabb maffia-…..
Az augusztus második felét jelentő vákuum további filmeket szívott magába, így a No Escape című, számtalan moziban vetített akcióthrillerrel hiábavalóan variált dátumot és címet a Weinstein Company, nem hagyott mély nyomot a toplistán. Kimondhatatlanul rosszabbul járt Zac Efron…..
Nem kell ide adathalászat, a Sony magától is közzétesz olyan információkat, amik kevéssé öregbítik majd hírnevét. Az idén mélyponton leledző cég (a 71 millió dollárt gyűjtő A pláza ásza Vegasban a top filmjük) 16 film premierjét tűzte ki az elkövetkezendő évekre, melyek között akadnak érdekes és…..
Andrews 2015.08.06 11:53:11
Setét torony várós. A hét mesterlövész is ha nem mert túl merész lenni vagy túlontúl copy paste lenni.

www.ropeofsilicon.com/the-hobbit-battle-of-the-five-armies-extended-edition-is-rated-r/
Ezt láttátok egyébként? Hoppá R rated lesz a Hobbit 3 bővített változat? :D
'The Hobbit: Battle of the Five Armies' Extended Edition is Rated R -
A Minyonok megdöntötte a magyar nyitányrekordot. De úgy, hogy ihaj. > új filmekMegmosolyogtató belegondolni, hogy a Grunak 2010 végén úgy kellett kapálóznia a 150 ezer nézőért, s nem csak most, de már 2013-ben is az volt, mikor a második rész már 78 ezer látogatót vonzott…..
A louisianai mocsárvidéken él egy hiedelem, miszerint ha valaki háromnál többször mondja ki karrierje során, hogy "visszatérek!", az még a sírból is ki fog kelni, hogy újból és újból eleget tegyen ígéretének. Márpedig Arnold Schwarzenegger már a '80-as évek végén…..
Túl nagy őrültségeket nem várhattunk a Mad Max: A harag útja kapcsán, már ami a magyar prezentálást illeti, bár az, hogy feliratos vetítés is lesz a filmből, súrolja a határt. Sőt, akad még más is... Tom Hardy – Király Attila. Aki csak a múlt hónapban jegyezte meg…..