Regisztráció Blogot indítok
Adatok
objektív3

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Női kézilabdázóink azzal a céllal utaztak ki a Japánban rendezett világbajnokságra, hogy ott kivívják az olimpiai selejtezőn való részvétel jogát. Ehhez legrosszabb esetben a 7. helyen lett volna szabad végeznünk, a tényleges helyezési számunk ennek pont a duplája lett. A vigaszágon végül mégis…..
objektív3 2019.12.28 14:36:19
@RnD: A hiv. stat valóban nem megbízható, de te még annyira sem...
objektív3 2019.12.28 20:36:20
@RnD: Kovács az első félidőben 14 percet volt pályán, folyamatosan, Klujber pedig 13-at, szintén folyamatosan, már lebuktál. A másodikban Kovács húszpercnyi játékidő támadórészét kapta, Klujber pedig tízpercnyi játékidő támadórészét. Tehát a hiv. stat nagyjából korrektnek tűnik, ellentétben veled, de mindig lebuksz. Többek között ezért nem akarok vitatkozni veled semmiről.
objektív3 2019.12.29 10:07:57
@RnD: Úgy tűnik, stopperrel a kezedben álltál a zsűriasztalnál, hogy PONTOSAN tudod Klujber pályáralépésének idejét, akkor azt is mérhetted, hogy Kovács 13.30-nál jött le.
A 2. félidőben is biztosan stopperrel mérted a helyszínen a ki-be futások pontos idejét (támadás-védekezés között mindketten cseréltek), mert a képernyőn ez általában nem látszik. Ha esetleg nem voltál a helyszínen, akkor logikából is megbuktál, mert Kovács nem tíz perccel volt többet a pályán, hanem annyival, amennyivel több támadóidő volt húsz perc játékidőben tíz perc játékidő támadóidejéhez képest. (esetleg még amikor védekezésben bennragadtak)
De a lényeg, hogy Klujber bőven kapott időt, gyakorlatilag megfelezték volna a játékidőt, az első félidőben majdnem pontosan, a másodikban Klujber a 45 percben jött be, csak olyan rosszul és gyáván játszott, hogy az 52 percben visszahozta Kovácsot (az 57.-ig). Háfra, Tóth, Misi és Tomi is bőven kaptak időt, sőt állítólag Vámos is 8 percet.
Mindig lebuksz.
Bár valószínű, hogy a hiv. stat nem pontos, de ennél korrektebb: "Kovács Anna már az első félidőben NÉHÁNY PERCCEL többet volt fent, a szünet után aztán támadásban SZINTE VÉGIG, Klujbert viszont ALIG küldtük be."