Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Psmith.

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NaTi küldte nekünk a következő történetet, amely egy komment innen.Az állandó elutasításban az a legrosszabb, amikor nem tudjuk az okokat.45 évesen keresgélem az állást gyakorlatilag minden formában, irott és digitális média segítségével, ajánlom önmagam cégek HR osztályán…..
Psmith. 2009.05.25 08:38:57
@Mária: ezt egy online marketingesnek tudnia kellene!
Bocsánat, hogy ilyen későn kerül ki az aktuális poszt, de eddig nem voltam gép közelben. Nem is szaporítom tovább a szzót, következzen Lakle levele. Kedves Munkahelyi Terror olvasók! Én nem a történetemet szeretném megosztani, hanem a tanácsotokat várom. Pályakezdő vagyok,…..
Psmith. 2009.05.21 14:57:02
@Anina81: van aki kitölti a profilban a nemét, így mikor felmerült a kérdés, próbáltam ellenőrizni.

Aztán láttam az aktivitásban, hogy csak 2 hozzászólásod van, beleolvastam. És nyertem.

Imádom a rendezett fogsorú nőket. Kérdés, mellileg erősödtél-e tini korod óta?
Mert ha igen, védhetlek a farkasokkal szemben. :)
Psmith. 2009.05.21 14:59:44
@Psmith.: minden kérdésemre ilyen gyorsan jöjjön a válasz! :))))
Psmith. 2009.05.21 15:01:46
@Strici: te értetted félre.
Egy blogban más a poszt és más a komment (hozzászólás).
Olvasónk munkahelyén közölték, hogy 7%-kal lecsökkentik az alkalmazottak nettó fizetését, miközben topmenedzsment pár darab új, egyenként közel 20 millió forintos autót kapott. Az egyik nagy, hazai reklámügynökségnél dolgozom. Néhány hete a felsővezetés és a tulajdonosok…..
Psmith. 2009.05.20 09:57:44
@Strici: nyilván nem mindenkiről beszélt, csak a többségről.
Psmith. 2009.05.20 10:26:13
@Strici: mert az autó is a fizetés része. mert hiába mondod az ellenkezőjét, kell reprezentálni. bankok is azért építenek nagy fiókokat, csupa márvány stb. mert az embereknek csak akkor van hozzá bizalmuk.

Olvasónk 7 éve vezeti saját cégét és a rengeteg negatív tapasztalat alapján arra az elhatározásra jutott, nincs szüksége alkalmazottakra. Kedves Munkahelyi Terror és Kedves Olvasók! Sokat olvasok gonosz munkáltatókról, borzalmas munkakörülményekről, stb. Biztos vagyok abban,…..
Psmith. 2009.05.16 14:03:59
@bore_out: '87-ben kezdtem az egyetemet, amikor még a fenti szabályok voltak. Akkor is csak bulizott, aki akart... Szóval nekem ne, én átéltem.
Psmith. 2009.05.16 14:05:23
@Strici: nem sértette meg. Ő betartotta az érvényes törvényeket.

Megint csúsztatsz...
Psmith. 2009.05.16 14:22:37
@Strici: Nekem már nincs kedvem tenni egymásért.

Mert az tűnt fel, hogy a tegyünk együtt egymásért azok hangoztatják, akik basznak tenni.

Tőled is még csak kifogásokat hallottam, miért nem dolgozol. De a szolidaritást azt elvárod...

Krisztáék háza egy alkalmatlan földhivatali ügyintézőnek köszönhetően elárverezés előtt áll. Egy másik városban élő, de azonos nevű adós tartozását akarják leverni rajtuk, és ugyan a földhivatal már belátta, hogy tévedett, Krisztáék szívesen beperelnének valakit. Van…..
Régóta tudjuk, a kapcsolati tőke (protekció) legtöbbször többet nyom a latba, mint a tapasztalat, vagy szakmai felkészültség, ettől függetlenül nem könnyű belenyugodni. Joggal merül fel az olvasónk által feltett kérdés; " mi kell még, hogy minket, álláskeresőket egyszer…..
Munkahelyi (T)error Vidéki élet 2009.05.01 06:00:00
Anita a vidéki helyzetről mesél nekünk.Egy 10ezer fős kisvárosban élek. Ebből 5ezer fő munkaképes (a többi nyugdíjas, rokkant, gyerek), a munkalehetőségek az alábbiak, melyek kb. 1000 főnek teremtenek munkát: 1 óvoda, 2 iskola, önkormányzat, posta, orvosi rendelő, patika, 2…..
Japán csajok minden nap! Suzanne 2009.05.01 09:43:00
..
Psmith. 2009.05.01 11:35:33
@uccaszoc: combfixhez nem kell harisnyatartó
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
autózz! Lustaság fél egészség 2009.04.29 18:21:00
KuKori önként és dalolva vette fel a játszós ruháját, bár én még egyelőre nem látom, hogy mi miatt fogja őt megdobálni népes olvasótáborunk sárral és egyéb biológiai úton termelődött salakanyaggal. Sokkal inkább megérdemel valami ilyesmit a Focus gazdája, aki indulhatna a…..
Psmith. 2009.04.29 23:59:39
@Sck:: Elolvastam és most nagyon szégyellem magam. A kilencvenes évek közepétől nem utaztam tömegközlekedési eszközön.
Sajnos, azonnali főbelövésemről csak holnap tudok intézkedni. Jó lesz így?
Psmith. 2009.04.30 00:00:38
@Sck:: "parkolni csak oda lehet, ahova azt tábla jelzi. Hol láttok itt olyan táblát? "
A második képen!
 MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ   Egy érdekes levél következik, egy furcsa csapatépítő tréningről. Egy ügyvédi irodában dolgozom Budapesten titkárnőként. A főnököm tavaly kitalálta, hogy menjünk hétvégi csapatépítő tréningre, mert az jól összehozza a…..
Psmith. 2009.04.29 20:46:16
@szelephézag: vannak tudod a szép elvek és van a valóság.

Hidd el, én sajnos jobban tisztában vagyok a világgal, a baj veled van.

Ezer és egy példa van amikor a társadalom különbséget tesz, -"Először a nőket és gyermekeket!"- egyén és egyén között.
Emlékszel amikor annak az egyszerű embernek minimális kártérítést ítéltek meg a börtönben töltött idő után, mondván, ő nagyon egyszerű, fel sem fogta hogy börtönben volt.

És ne mondd, hogy ez igazságtalan, mert igenis másképpen élem meg én ha sittre kerülök mondjuk ingatlanpanama miatt vagy egy harmadszor bekerült rabló.

Persze szerinted mindenki egyenlő, de nem az elnök ugrik a testőr elé lövések esetén, hanem pont fordítva.

Példák tucatjait tudnám még hozni, de talán ez is elég, hogy felnyissam a szemed.
Psmith. 2009.04.29 20:50:29
@RAMBO: ez annyira jó volt,
hogy mostantól "RAMBO" az alias nevem.

:))))
Psmith. 2009.04.29 23:42:32
@Animacs: "nem is a MÓnikasó, meg hasonlók miatt akarok hazajönni, (...),sőt, még gyerekem sincs"

Bravo. A gyerek és a mounikasó egy szinten a hozzászóló szerint. Fasza.

"gyszerűen azért, mert MAGAMMAL szeretnék foglalkozni,"
Ja, így már értem. magammal. Csupa nagy betűvel.
 Lássunk rendesen: a levélíró lány a pasija volt szakítós sztorijával roadshwozik, amiben egy harmadik csajt szivatott meg, miután csak meg akarta dugni.Kedves Szakítós!Gondoltam, tavasz alkalmából megmosolyogtatlak titeket egy frappáns, kis történettel :). Nem velem esett meg,…..
MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ  Ma ismét munkajogos napot tartunk, azaz olvasónk kérdésére válaszol kedvenc Jótündérünk, Erynnis. Mit tegyen az egyszeri munkavállaló, ha két csípőprotézissel kell megterhelő fizikai munkát végeznie, mert nem kedveli főnöke? Hamarosan…..
Kedves Mindenki! Néhány aktív olvasónk felvetette, hogy jó lenne egy amolyan blogtalálkozó féleséget összehozni, ahol a mélyen tisztelt publikum megismerkedhetne egymással és persze velem is, már ha nem bánjátok :-). Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy kommentekben…..
Psmith. 2009.04.28 09:02:17
Psmith. 2009.04.28 09:15:50
@Despota: Abból gondolom, mivel pesten kívüli helyszín nem merült fel. Logikusnak tűnik ebből, hogy a hozzászólók többségi fővárosi.

Vagy nem így van, egyszerűen csak a hülye magyar hozzáállás, legyen minden pesten.

Érdekes felfedezést tett Péter a bizonyos autókról hiányzó rendszámok kapcsán. Arra figyelt fel, hogy nagyon jellemző, milyen kategóriáknál nem szokott gyakran ott figyelni a rendszám a kocsik elején. Én kicsit meglepődtem a megfigyelés eredményén. Mostanában megszaporodtak a…..
Psmith. 2009.04.26 16:12:09
@Navarone: a butaság meg alapfelszereltség csóringeréknél...
Psmith. 2009.04.26 16:13:30
@Lakatos Baltazár: "A rendőrség szigorú, amikor néniket kell megállítani, de te láttál már rendőrt lemeszelni valaki, szabálytalan előzés, ilyenek miatt?"

Láttam, sőt engem is megállítottak, mert éppen engem előzött.
Újra munkanap, sajnos :(. Következzen egy levél olvasónktól.Vajon ki a felelős azért, hogy a férfiak hajlamosak nyálcsorgatva tekinteni egy-egy hölgy kollégára? Döntsétek el Ti!   Lehet-e tiltani cégen belül a szerelmet? Februártól a cégünk új igazgatót kapott, aki…..
Psmith. 2009.04.14 09:12:30
@Strici: "nincs olyan, hogy férfias meg nőies gondolkodás, csak előítéletek vannak"

:)))))))

Ilyen hülyeséget még a legelvakultabb feministák sem állítanak.


Az 54 éves ügyvezetővel (igazgató rt-nél van) az a gond, hogy fiatal. Így még jó pár évig fogja nyomni a hülyeségeit, míg nyugdíjba megy.

Imádjuk a blogkommenteket, íme egy újabb ok, hogy miért. Szombaton jelent meg egy príma poszt (benne kisbuzizás és tajparasztozás!) a Kandírozott szinglilét blogon, amiben a blogger azzal vádolja a budai Oscar szórakozóhelyet, hogy filigrán nő, sőt réztáblával igazolt alapító…..
"Tuti, hogy az érintettek magukra ismernek, hisz ilyesmi nem minden nap történik meg" - írta a bloggertársam által fake-nek minősített szerelmes egypetéjű iker-sztori szerzője. Nos, a sztori olyannyira nem kamu, hogy alant következik a történetben Grétinek nevezett Zsófi…..