Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerely

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dél-Európai körút Harmadik nap 2011.06.09 21:37:00
A stafétát magamhoz ragadtam,mert kicsit le van maradva a napló, itt meg most úgyis esik az eső, Mihi meg fürdik, tehát én ráérek, sőt még unatkozok is, tehát legalább hasznossá teszem magam. A hajam ezalatt a pár nap alatt önálló életre kelt, és teljes mértékben…..
Blog is kész.2 hete megy a készülődés egyre nagyobb hévvel, bár véglegesen csak 3 napja hétfőn dőlt el, hogy megyünk.Kocsi kész, átnézve kitakarítva. Útiterv kész (az első 3 napra). Biztosítás megkötve, euró megvéve, macska etetése megoldva. Meg még egy csomó mindent el…..
gerely 2011.06.06 09:06:10
 ..
gerely 2010.01.07 12:29:23
Jó Étvágyat!SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!!!A Bigrobi stábja különféle egyéb körülmények miatt áttette a Kisbig Kifőzdébe a székhelyét!Keressetek rá, már megírtuk hogy fajin hely, támadjátok!Minden pénteken rántotthal majonézeskrumpli! Mivel már kétszer voltam az utóbbi…..
Nincs tévéelőfizetésem, de még tévékészülékem sincs. Sok ismerősömnek szintén nincs előfizetése és/vagy tévékészüléke. A tévéműsorokkal kapcsolatos információkat rendszerint a weben olvasom el. Viszonylag sok filmet és sorozatot nézek... laptopon, lcd-kijelzőn. Amikor…..
Olvasom Józsi írását arról, hogy nem adnak a művészeti vezetőknek elég szabadságot a nagy, főként technológiai irányultságú/alapítású cégeknél. És ez szerinte baj. Mert hadd döntse már el az art director, hogy milyen széles legyen az a border. Ne jöjjenek itt mindenféle…..
Félrefordítások Fizetési sapka 2008.11.03 08:01:00
Mi az a "fizetési sapka"? Nyilván az a sapka, amit akkor viselünk, amikor felvesszük a fizetésünket, nem? Én legalábbis erre gondoltam, amikor először hallottam a kifejezést. Jó, nem mondok igazat, mert arra gondoltam, hogy nem értem, mit jelent a kifejezés, de annyira…..
konspirádió Biciklistop 2008.06.16 11:38:00
Ezerszer és ezerszer elhangzott már a kérdés: miért nem épülnek bicikliutak Budapesten? Vajon nincs rá pénze rá a Fővárosnak, vagy a legtöbb út és járda túl keskeny, így nem lehet őket tovább bővíteni? Kedves Olvasó, engedje meg, hogy  ehelyett meginvitáljuk a…..
Puhr Béla Ugye? 2008.05.08 08:00:00
Vadi új bejegyzés, Puhr Béláról...
Földhöz ragadva Kösz 2008.04.29 19:40:00
Elmondanám, hogy évekig jártam Budapestre dolgozni, volt olyan év, hogy minden áldott nap ötkor indultunk, és későn értünk haza, húsvét, karácsony, nem számított. Meg is utáltam rendesen, amennyit álltunk mindenféle dugóban, szívtuk a port, füstöt, ködöt, nem volt jó.…..