Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szendrei Tiborné

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paphnutius Halálgyár 2019.08.21 18:58:31
Halálgyár  Az Auswitz II - Birkenau megsemmisítő tábor   Ezen a szörnyű helyen másfél millió ember lelte erőszakos halálát. Leírhatatlan a borzalom, ami itt történt. A ciklon B kristály gázzá alakulása során 20 perces kinhalál következett... Ez a blogbejegyzés sokakat felzaklathat,…..
Paphnutius szélvédőmosó 2020.01.08 18:19:18
Egyszer egy kedves ismerősöm, Tata környékének egy megkerülhetetlen alakja, aki nagyon tisztel az írásaim miatt, meglátott a Hotel Gottwaldban. Gyere ide Pista, integetett széles karmozdulatokkal. Odamentem és üdvözöltem. Az asztalánál egy férfi ült még. Így mutatott be neki: "Ő egy igazi költő!…..
  A madárijesztők nem hisznek a mesékben   A madárijesztők nem hisznek a mesékben. Sajnos már nem vagyok gyermek. Lelkem nem ártatlan. Ha jól tettem eddig földi dolgaimat, nem is bűnös. Csak heges.   A madárijesztők nem hisznek a mesékben. Sorsunkat kapjuk és viseljük, mint madárijesztők…..
Paphnutius nem kell ide cím 2019.12.31 09:24:40
  nem kell ide cím   újra itt az év vége nem vonok mérleget elvégre csak a lélek állapota fontos napról-napra haladnak a dolgok   nem kellett a porból felállnom mert még nem buktam el vad szélbe mártom arcom fülelek ám nem felel   de belül testben s fejben a magány kérge…..
Paphnutius Létrák és hidak 2019.11.07 22:13:48
Mindenki életében vannak események, amelyek fordulópontok lesznek. Ha akarja, ha nem. Nekem is sok ilyen volt már. Vannak pozitív és negatív fordulópontok. Érdekes, hogy a pozitívokra sem vagyunk nagy hatással, hogy az ellenpólusról már ne is beszéljünk. Az én negatív fordulópontom 3 évvel ezelőtt…..