Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lali45

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szén-monoxid érzékelőt teszteltünk az Északi-középhegység egy kulcsosházában. A nedves fa, a gyengén szellőző kémény bizony nem kis meglepetést okozott. Ugyan a halálos dózistól (1500 ppm) messze voltunk (max. 157 ppm-et értünk el), de így is tanulságos. Ekkora…..
Mindenki tudná másra költeni a fűtésszámlákkal kifizetett pénz egy részét. Most lesz erre lehetőségünk és akár egy ilyen levelet is kaphatunk 2017 áprilisában!..
A jövő épülete képes lesz majd gondolkodni a lakástulajdonosok helyett. Az idáig vezető út egyik állomása az okos termosztát, melynek világpiacán két nagy gyártó, a Honeywell és a Nest csatázik. A kicsik még talpon vannak, de hosszú távon nem biztos, hogy állják a sarat.…..
Kis ismétlés: az úgy volt, hogy nyáron elbontattam egy cserépkályhát és egy konvektort. Így az óra ketyegett, hogy a hideg beálltáig valami legyen helyettük. Gázkandallót akartam, de az elszállni látszó költségek lebeszéltek róla, úgyhogy kikötöttem a klímával való fűtés mellett. Nézzük, jól…..
Mindenki tudná másra költeni a fűtésszámlákkal kifizetett pénz egy részét. Íme néhány gyakorlati tipp, amivel rövidtávon takaríthatsz meg a fűtésszámlán, persze, ha nem passzívházban élsz már jelenleg is...
Órákig lehetne sorolni, mennyi káros anyaggal találkozik a szervezetünk nap mint nap. Természetesen saját és gyermekünk egészségére is érdemes figyelmet szentelnünk, mikor arról döntünk, milyen vegyszereket engedünk be az otthonunkba. Azonban nemcsak a pénztárcánkra hat kedvezően, ha otthon állítjuk…..
A skandináv stílus a kisméretű fürdőszobákban is alkalmazható, erre mutatunk példákat...
Ha épp felújításon gondolkodsz, akkor próbálj meg minél több fényképet átnézni, hogy mások milyen fürdőszobákat csináltak. Ez azért különösen hasznos, mert így formálódik az elképzelésed, hogy mi az, ami neked is tetszik, és mi az amin te változtatnál, mert a saját otthonodba valamiért nem lenne jó…..
Lali45 2019.12.23 12:01:05