Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gainmaster

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
| via Sárkányapu |..
Gainmaster 2011.03.25 16:36:10
Azt hiszem a legellentmondásosabb kritika következik a blogon az eddig megjelentek közül, ugyanis úgy fogok egy TECHNIC készlet értékelésébe, hogy nincs viszonyítási alapom, először játszom ilyennel. (Ráadásul annyiban még változtatok is a z eddigi formán, hogy mostantól…..
Az akadozó-megszakadó internetnek hála egy jó két hónapig alig tudtam netezni DE ! Visszatértem és újra frissülni fog normális módon a blog !Story:Hát engem mindig is érdekeltek az Animék és ez a fegyver az egyik kedvenc sci-Fi Wester animéből való ez ugyanis Vash az eszeveszett…..
Az idei nyár legkínosabb filmjének ígérkezik az egykori Hasbro akciófigurák által ihletett G. I. Joe: A kobra árnyéka, ami természetesen már az amerikai bemutató előtt egy nappal megérkezik hozzánk is (augusztus 6). A stúdió a finoman szólva is rosszul fogadott előző előzetesek…..
Gainmaster 2009.06.27 17:04:47
Sosem értettem igazán, mit jelent az a kifejezés, hogy kábítószerrel visszaélés. Csak én vagyok túlsgágosan beszívva vagy ennek tényleg nincs értelme? Direkt mégnéztem a Wikipédiát is, ami ezt mondja:Tárgyakkal kapcsolatban a helytelen, nem rendeltetésszerű használat számít…..
Gainmaster 2009.02.09 16:38:14