Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benoke11

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Coors 2024.02.21 15:40:46
Illat: nem sok Hab: sűrű, krémes, Szín: világos szalmaságra, szűrt   A Borsodi Sörgyárat tulajdonló Molson Coors nem túl nagy meglepetésre bevezette a cég zászlóshajójának számító Coors sört. Ezzel a Miller és a Corona után újabb nagy amerikai sörmárka érkezett hozzánk. Sőt, egyelőre a…..
Benoke11 2024.04.30 19:45:03
@persicsbalint: miért zavarod össze ezeket a felkészült szagembereket tényekkel?
sörfigyelő Arany Korsó 2019.08.23 18:54:31
Illat: közepes minőségű Van Pur Hab: sűrű, lágy Szín: óarany  A szokásos Van Pur alap, amin az enyhén édes maláta jótékony homályba borítja a komlózást. Talán jobb is így, mert egy teljesen iható, a semlegesnél némileg édesebb sört kapunk kettőszáz forint alatt. Virsli mustárral tökéletes volt,…..
sörfigyelő Heineken Silver 2022.03.18 19:45:05
Illat: édes-savanykás Hab: rugalmas Szín: arany   Gondolhattuk volna, hogy a normál Heineken kissé gyengébb változata lesz, de amikor kiderült, hogy spéci módon  -1C°-on erjesztik, akkor jött az aggodalom, hogy ebből megint valami semlegesen ízetlen Amstel Pulse jellegű dolog lesz. Nem az lett,…..
30 éve már annak, hogy bemutatták Magyarországon az Oscar című filmet. Az alkotás a tengerentúlon nem lett túl népszerű, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a megszokottal ellentétben alig írt róla az internet népe érdekességeket. Addig-addig ástunk, hogy pár meglepő információt be tudjunk…..
Benoke11 2021.12.26 08:05:38
@Void Bunkoid: aha, aha.
mesélj még kérlek, magának ejzóhóver bácsinak is erről... értem én, hogy a szocotthonokba bevezették a netet, de azért használni is tudni kellene.
www.eisenhowerlibrary.gov/sites/default/files/research/online-documents/post-presidential/162-001.pdf
Az elhallgatott, de megismerhető előzmények védhetik csak meg a jövő bántalmazott áldozatait. Sem a rendőrségnek, sem a gyilkos környezetének nincs joga elhallgatni olyan részleteket, amelyek más feleségek, társak és gyermekek életébe kerülhet. Írásom a sajtóközlésre érvényes etikai elvek alapján…..
Míg a gazdasági döntések milliók, milliárdok életét érintik, az ezeket a döntéseket segíteni hivatott közgazdaságtan krízise nyilvánvaló: akinek a különféle diákmozgalmak, kritikus cikkek tömkelege nem nyitotta fel a szemét, a gazdasági világválság annak is megmutatta, hogy az általánosan…..