Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MUe

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
Önök nem gondolják úgy, hogy el van szúrva a Scrabble magyar verziója? Csak mi érezzük úgy néha, hogy a külön Y-nal baromira kibõvülnének a kombinálási lehetõségek? És csak a mi páncélos baráti körünknek van az az érzése, hogy a szükségesnél jelentõsen kevesebb a…..
Ezt rejtvényt kísérleti jelleggel kreáltam.Elsősorban sokat agyalni vágyóknak és scrabble fanatikusoknak ajánlom.Még nem tudom milyen a nehézsége, mert nem volt elég tesztalany (inkább senki). Lehet hogy túl könnyű, de lehet, hogy szinte lehetetlen. Ha bárkinek van megoldásra…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
MUe 2009.05.26 13:25:13
@soosist:
"agyatlan, tisztán hazárdőr póker".
Vagy nem játszottál még, vagy csak keveset, és ezért nem láttad meg, hogy a póker mennyire tudás alapú.
Máskülönben, hogy lenne lehetséges, hogy ebből emberek megéljenek? Folyamatosan szerencséjük van?

Ja, vagy a leggyakoribb "C" verzió: azért szidod a pókert, mert te magad bukó játékos vagy. Ha nem lennének vesztesek, nyerő játékosok se lennének, akik magasztalják.
Igy kerek a világ.
comment:com Ég veled, Budapest Tv! 2009.04.23 23:51:00
Hány unalmas filozofálgatásba fordult bulit mentett meg annak idején az ötlet, hogy akkor inkább hívjuk fel Anettkát? Hány részeg, fáradt estén jött jól, hogy a kanapéra heveredve gombnyomásra pofán csapott minket a groteszk? És hányszor, de hányszor éreztük azt végtelen büszkeséggel, hogy innen már…..