Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O&O

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hitted volna? 2011.06.25 08:00:00
Mivel én elsősorban az öreg Opelben utazom az út során, ezért Pista cserében ráült a mindenkor aktuális mobilnetünkre. És mivel a céges netbookon semmilyen wifi nem fut továbbra sem, ezért én nemigen látok semmit abból, ami megjelenik. Tegnap, az egyik tréleres Volvóban ülve…..
Tudom, hogy otthon sokan nem érzik át, mert nem érdekli őket, vagy egyszerűen csak sétagaloppnak gondolják azt a több, mint ezer kilométert, ami e mögött a két öreg autó mögött áll. Nem is baj, gondolják csak, hiszen valószínűleg sosem láthattak egy ennyire idős dolgot…..
O&O 2011.06.24 21:25:06
...az a kaposvári Madár utca. Főhősünk azonban megpróbálkozik vele.Scheerti küldte be, mintegy a téli gumi és a hólánc fontosságát hangsúlyozandó. Láthatóan nem ő az első áldozat, ennek ellenére a hólánc nem került elő. A hátra csúszáskor féken állással pedig mindent…..
Belsőség Az Opel is ember 2009.03.26 09:45:00
Hitelért kuncsorog? Fizetésképtelen? Lemondja a takarítónőt, a bébiszittert, maga szögeli vissza a leszakadt ereszcsatornát, otthon cseréli autójában az olajat? Sokan csináljuk ezt mostanában, és mivel már érezzük a válságot, bocsánatos bűnnek számítanak a fenti dolgok.De mi…..
Belsőség Nem tanulunk... 2008.12.16 16:34:00
Nem érdekel ki vagy, ki nem vagy. Nem érdekel, mivel foglalkozol te vagy a szüleid. Nem érdekel az sem, mi vezetett arra, hogy ezt az indavideóra kirakd.Nézz tükörbe, nézd meg a fejed...Hülyegyerek, jónapot. Elnézést a személyeskedésért, de itt már azért ledobtam az ékszíjat…..
O&O 2008.12.16 17:26:10
:D
Szóval az Insignia az. De most miért? Tényleg? Akkor már miért nem a Skoda Superb? Abban legalább van egy jópofa ötlet, az a külön is - egyben is nyíló ötödik ajtó. Ha én lennék a világ autós újságírói, a második generációs Prius óta nem osztottam volna díjat. Az az autó…..
Chuck Norris alulmaradt, sajnos kedvenc nevünk, a Colbert híd is kiesett a szitán, de azért még mezei Megyeriként is szeretjük mi az új hidat. Annyira, hogy földi halandók közül ma elsőként sikerült rajta áthajtanunk gépi erőből, méghozzá nem is akármivel. Szolgálati…..
O&O 2008.09.16 17:08:47
:))
kár-park Ez meg mi? 2008.08.08 17:13:00
Az alábbi fotó alapján legfeljebb az Opeleket tüzetesen ismerő szerelők tudják megmondani, hogy pontosan melyik típus is szerepel a képen. Igaz, szűk a képkivágás. Ez az Astra egy szomorú kimenetelű baleset egyik résztvevője volt. A belső visszapillantó tükör lerepült a…..
Kedvenc járművezetőim olyanok, akik a leszálló emberekre rácsukják az ajtót, felszállni senkit nem enged. A kulturáltabb még csúnya szavakat is mond a mikrofonba.Sziasztok!Gondoltam, megosztom ezt az esetet, mert igen érdekes volt, és hát kíváncsi vagyok, vajon ti meg tudjátok-e…..