Regisztráció Blogot indítok
Adatok
privatszf

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lionel Messi távozása óriási űrt fog hagyni maga után nemcsak a Barcelona-drukkerek, hanem maga a spanyol futball életében is. Távozásának nem az okai, hanem a módja a legmegdöbbentőbb, hisz elképesztően váratlanul jött minden szurkoló számára. Ebben a cikkben az előzmények felületes átvétele után…..
RÁKTÉRÍTŐ #44 Aztakurva 2022.01.20 18:53:00
És, igen, újra itt, helló mindenki! Tudom, tudom, nem írtam már vagy másfél hónapja, de őszintén szólva ha akartam volna sem tudtam volna. Srácok, ez volt éltem legkeményebb menete. Én aztán tényleg nem vagyok egy picsogós, siránkozós, puha nemtomki, de azért ez engem is odavert. Mondjuk kottára…..
Vannak azok a nemszeretemposztjaim. Biztos ez is olyan, pedig ebben még nem írtam többet mint tizenhat szót. Most már huszat. Mostanra pedig már huszonnégy az. És még mindig nem szeretem. Valószinüleg ez a végégig így is marad, hehe. Ááá, én is tudom, ti is tudjátok, hogy csak húzom itt az időt, de…..
1990-ben a World Violation Tour elkerült minket, a magyarországi rajongók azonban nem csüggedtek, hanem - a The Hungarian Depeche Mode Fan Club szervezésében - egy 36 órás maratoni, "világrekordot beállító" buliban vettek részt! A maratoni rendezvény augusztus 19.-én reggel 10.-kor kezdődött és…..
RÁKTÉRÍTŐ #37 Helló sugár 2020.11.25 19:24:49
Nem szoktam én ilyen sűrűn posztot írni, de mi a francot csináljak, ha az utóbbi hetekben csak úgy pörögnek az események. Itt egy kis kemó, ott egy kis covid, amott egy kis sugár konzílium. Hopp, mondom sugár konzílium. Elértem hát ide is. Na lássuk, hogy mi történt tegnap. ..
privatszf 2020.12.18 21:48:51
@gyorsan1974: az a lényeg, hogy rendben vagy! Azért a sugár sem sétagalopp.
Tarts ki! Vágd a centit:)
Egyben kívánok békés, boldog karácsonyt Neked és családodnak! Ami pedig még ennél is fontosabb: egészségben gazdag új esztendőt!
   ..
privatszf 2020.11.13 23:46:30
Ahogy a címből nagy nehézségek árán, de azért ki lehet találni, tizenkilenc napja vagyok megáldva ezzel a csodálatos coviddal. Számomra teljesen megdöbbentő az, hogy milyen hatással van rám, hogy milyen tüneteket produkál tudván, hogy rákos vagyok, hogy cukorbeteg vagyok, hogy a kemónak köszönhetően…..
RÁKTÉRÍTŐ #30 Show Must Go On 2020.10.01 16:09:59
Az van, hogy úgy kellett most elindulnom a következő kemóra, hogy három hete még azt hittem, hogy vége. De nem így lett. A valóság azt hozta, hogy rá kell tennem még egy lapáttal, még négyszer csatába kell mennem. Még két hónap móka és kacagás...
privatszf 2020.10.03 22:30:43
@gyorsan1974: Tudom én, de azért remélem nem haragszol, hogy arra biztattalak, hogy menj el. Amikor Anyu kapta a kemot, pont beteg lettem (ami ritka), nem is mentem a közelébe. Tehát pontosan tudom, hogy mi a helyzet. Érthető, hogy a család és Te vagy az első.
Abban egy pillanatnyi kétségem nem volt, hogy Te melyik csapatnak szurkolsz:) A meccsek kimenetele bármi lehet. Az nap amikor a Fradi 3-3 játszott sokáig dolgoztam. Induláskor lejelentkezem a Páromnál. Mondja, hogy már kettővel vezet a Fradi. Itt kezdtem el viccelődni, hogy még a végén összejön egy Fradi-Barca:D Megjegyeztem viccesen még azt is, csak nehogy kikapjon megint, mert tavaly szenvedtek covid előtt és után is. Mire haza értem megfordították a norvégok...a többit tudjuk:) Nagy dolog, amit a Fradi elért, de a csilliárdnyi TAO pénz szórása után, ez a minimum. Mondjuk az szomorú, hogy mennyire kevés a magyar a csapatban. Magyar focit nem nézek, így nekem ez új infó volt:)
privatszf 2020.10.03 22:35:31
@gyorsan1974:
helyesbítés: a "nehogy kikapjon" rész a Barcára vonatkozott:)
Minél jobban húz le a mocsár, én annál jobban kívánkozom kifelé belőle. De minél lejjebb vagyok, annál több a nehézség és annál nehezebb bármit is tennem. A mai vidám kis írásomban szép színes történeteket olvashattok arról, hogy milyen szép is tud lenni az élet. Gyerünk...
A holnapi nap nagyon izgi lesz. Végre elkezdődik a várva várt kemó. Szépen bejelentkezem reggel a Honvédban, majd irány a laborvizsgálat és a koronateszt, aztán befekvés az osztályra és szép nyugodtan várom a csütörtököt amikor is bekötik majd az első infúziómat és megindulnak a fincsi kis koktélok.…..
RÁKTÉRÍTŐ #19 Helló kemó 2020.05.05 23:00:13
2020 május 13 szerda. Mint általában, ezen a napon is reggel hét körül fogok felkelni, el fogom végezni majd a  szokásos teendőimet, de a folytatás nem a megszokott lesz. Nem fogok leülni a már jól bejáratott és őszintén szólva megszeretett home office-omba, ehelyett inkább beülök majd a kocsiba és…..
Mindig ledöbbenek itt a húsvéti körmenet láttán. Hatalmas tömegek gyűlnek a templom elé, mozdulni sem lehet az emberektől, a környék ablakai, erkélyei is megtelnek, és mindenki vár a Jézuskára, egyre izgatottabban, egyre türelmetlenebbül, mint gyerekkoromban karácsonykor. Csak itt a húsvéti…..
privatszf 2020.04.19 08:42:59
Egy kis faluban élek Barcelona közepén. Tegnap egy távolabbi boltba mentem vásárolni, és csomó ismerőssel találkoztam az öt perces úton, ami teljesen megszokott ebben a kerületben. Annyira hiányzott már egy kis helyi pletykálkodás! A 85 éves nyughatatlan, meleg szomszédom kint kávézott a…..
Lezárták a határokat Spanyolországban. Mától csak az állampolgárok és az áruszállítók jöhetnek be az országba. Közben az üzletekben vége a pánikvásárlásnak, az új szabályoknak köszönhetően mindenki nyugodtan, halmozás nélkül gyűjti kosárba az alapvető élelmiszereket. A madridi metró zsúfolásig telt…..
Tegnap este a Barcelona hazai pályán hengerelt, az áldozat a Mallorca volt, az eredmény 5-2...
privatszf 2019.12.09 13:36:59
@Raven1975: Kérlek próbálj meg egy picit eredetibb lenni és ne szóról szóra másolgasd (folyamatosan) mások szavait. Köszi!
privatszf 2019.12.09 15:18:28
@Raven1975: A hazugság a jómodor része? Ahelyett, hogy támadnál, magadba kellene nézni. A copy/paste helyett légy eredeti. Pontosan tudod, hogy honnan másoltál. Csak annyit kértem, hogy saját szavaiddal fogalmazz.