Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merlinicus

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Aranypart - 1x05 2011.08.30 06:29:00
Egy hét telt el azóta, hogy Beki felrángatta Pörkölt nevű nyulát a siófoki villának csúfolt kalyiba tetejére vezető lépcsőn, Pókmajom meg ugyanazzal a lendülettel otthagyta a munkát a picsába, hiszen ő nem szegény, vagy hogy is mondta a Viasat3 nyakára nőtt, BB Évi-nagyságú…..
Merlinicus 2011.08.30 08:51:59
@Megdobbent: "Kis ország, kis média..." Ezen az analógián elindulva már értem, miért volt sokkal jobb a Kolumbiában forgatott Éden Hotel. :)

(Igény esetén kis segítség: lmgtfy.com/?q=Kolumbia+nagy+orsz%C3%A1g) :)

Magunk között szólva egyébként ez így gagyi. Sosem néztem Dzsörzí Sórt, de szerintem a formátummal is alapvető problémák vannak. Arra azért nehéz egy heti négyszer 25 perces műsort felfűzni, hogy a Levi iszik. Ez a Hotelben azért működött, mert egyébként voltak történések, karakterek és sideline-ként ott volt Levi és a random hányásai.
Valahol tényleg a dráma vagy a normális cselekmény hiányzik. Ez a telefonálgatás (Szara - Melli - Beki álkonfliktus) storyline is nagyon mű, még ezen a trash szinten is gagyinak tűnik.

Tényleg, a nézettségről van valakinek infója?
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Nem ússzuk meg: Fred Durst az imént bejelentette, hogy lesz új Limp Bizkit-lemez, heteken belül stúdióba vonulnak. A húzás annyira nem meglepő, hiszen egy ideje szép sikerrel zúzták le Európát, és Amerikát is (többek közt ugye a VOLT-on is megmutatták, hogy kell ugrálni).…..