Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RedFox69

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1948-ban alakult Szakszervezetek Országos Tanácsa (SZOT) a dolgozói szakszervezeteket tömörítő - az egypártrendszer mintájára az egyetlen - munkás érdekvédelmi szövetség volt hazánkban. A szocialista ideológia alapja: "a hatalom a dolgozók kezében" mintegy szervezeti megtestesüléseként állt ki…..
RedFox69 2020.08.29 07:24:31
@Fotósképző: a fotók nagy része "propaganda", a családi képek is "beállítottak"... A korrajzhoz tartozik szerintem, hogy nem volt létbizonytalanság, aki tenni is akart valamit, az tudott előre tervezni. Az alaptörvényt sem álmodták újra éjszakáról éjszakára, jogszabályokat sem cserélgettek, mint más az alsógatyáját... Szerintem pro és kontra kell értékelni a dolgokat.
RedFox69 2020.09.01 12:12:10
@Fotósképző: az megvan, hogy a Horty/Szálasi rendszer közel sem volt demokratikus? 45-48 között pedig csak próbálkozások lehettek, mivel megszállt ország voltunk, a Szovjetek döntöttek a sorsunkról. Sokan írták már, de megismétlem: a SZOT üdülések olyanok számára is elérhetőek voltak, akik soha nem tudtak volna ilyen helyekre eljutni saját erőből! A mai viszonyok között pedig a pénztárca szab határt a nyaralni/telelni vágyóknak... az megvan, hogy Magyarországon a lakosság nagyon nagy többsége a KSH által beharangozott átlagkereset alatt van megfizetve? Nem is értem, hogy miért nem medián alapján számolnak... persze értem! :)
Rendhagyó hét közbeni - április elsejei - Napi érdekes, kizárólag fanatikusoknak! 1900. "Net fix and chill"..
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..