Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manuel

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra a matekosoknak kedvezünk. Én ezt tényleg nem értem. Sajnálom. Magyartanár legyen a talpán, aki rendet vág az abc-ben. Egyáltalán ki szakít kivel? Ki szív? Így még címkézni sem tudok. Ha van ötlet, megteszem. UPDATE: Verespálné mondja, hogy ez a sztori volt már, és…..
Subba Áll a mezőn 2008.01.28 15:46:00
A következő kisfilm a lublini egyetem egyik koleszának panorámáját mutatja be. Látni, ahogyan egy ember áll a mezőn, és nézelődik. Szigorúan tizennyolc éven felüli lapozás.      ..
Manuel 2008.01.28 15:49:07
Magasröptű verbális armageddon van kialakulóban a Nevaran Jeans farmerszépségversenyének oldalán, gondoltuk szólunk, hátha valaki beszállna. A "biztonsági cégben érdekelt" webmester egyre lendületesebben osztja az oldalára beszabadult "bunkókat",…..
Manuel 2007.10.04 11:54:40
1
Na nem kell valami Pulitzer-díjas tényfeltáró riportra gondolni, csupán egy hirdetés ütötte meg a szemünket az Országos Rendőr-főkapitányság képes hetilapjának eheti számában. Kedvenc újságunkban az alábbi szemérmesen cenzúrázott hirdetés jelent meg. Célközönség…..
IWIW utca egy futó lány alakjarossz a fény és halvány a képmonitorom ma esti rabjameddig szabad itt-tartani mégidegen-ismerős az arcamás mint mit múltam vet előnem az emlékezet kudarcanem ő aki itt van mégis őaz út a város ismeretlenkezében táska vagy kabátkeresem azt egy…..
Manuel 2007.08.10 13:51:46
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..
Nem akarjuk testvérünk, a Homár kenyerét elvenni, de most, hogy kijött a legújabb ötpengés borotva, mégis lenne egy kérdésünk. Hol lesz ennek vége??? Mi már a hármasnál azt hittük, hogy nincs tovább, és erre tessék. Ja, van egy másik is. Tegyük fel, hogy egy adott méretű…..
Subba Fejlődik a Tv2! 2007.01.11 12:08:00
Úgy tűnik, hogy a Megatánc borzasztó bukása után megjött a Tv2 jobbik esze. Ahogy azt megjósoltuk, tavasszal neki fognak futni a celebek jégtáncoltatásának. A csúszkálók között ott lesz Rubint Réka, Nagy Feró, Damu Roland és Bíró Ica, valamint ha jól értjük, Patriícia…..
Már jó ideje nem foglalkoztunk a népszerű klikkelgetős honlap furcsa és fergeteges lakóival, tekintsük hát most át csak címszavakban az utóbbi hetekben felbukkant érdekesebb szereplőket.- Minden idők legkeményebb wiwes képe. - Magyarország jobbat érdemel! - Hajléktalanoknak…..