Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nörchen

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sokat szarakodik, hanem helyből a lehúzás fővárosaként hirdeti Budapestet az easyHotel vírusszpotja, amire tegnap hívta fel figyelmünket a készítő ReVISION. Továbbgomb után a videó, de a reakciók az igazán fontosak az ügyben, nem a szpot: az ügyfél alig burkolt…..
nörchen 2008.10.03 14:47:47
ehhet csak annyit fűznék hozzá, hogy eléggé vicces, hogy pont az easyhotelnek készítenek ilyen spotot, ugyanis az összes easy-szolgáltatás híres a lehúzásról, az erőszakos tukmálásról és a katasztrofális szolgáltatásokról.

épp az imént volt szerencsém egy olcsónak mondott fapados easyjet repjegyet foglalni horribilis összegért. az meg se lep, hogy a repülőtéri illetékről bölcsen hallgatnak a hirdetéseikben. külön felár, ha nem akarok két órát sorbanállni a checkinnél viszont szeretnék a pasim mellett ülni (sppedy boarding), plusz 4000 forint, ha egyáltalán szeretnék magammal csomagot vinni, ha gépen innék egy pohár vizet (mivel minden folyadékot kidobatnak velem felszállásnál) az 5 euro. kétszer kellett kiikszelnem a foglalásnál, hogy nem, biztos nem szeretnék utasbiztosítást kötni 4ezer forintért, nem szeretnék easyhotelben lakni ha megérkeztem, nem érdekel az autóbérlés ajánlatuk, és a várostól 40 km-re található érkezési reptérről sem szeretném náluk kedvezményesen megvenni a vonatjegyemet. ha elcseszik az internetes foglalásomat nincs ügyfélszolgálat és még nem sikerült úgy repülnöm náluk, hogy a link de jóképű 25 éves pilóta ne keveredett volna valamilyen légturbulenciába, tehát az 5 perc halálfélelem is garantált. hozzátenném, hogy ha két hete észbekapok, fele ennyiért repülök malévval.

ezek után nem tudom, hogy engedhetnek meg maguknak ilyen spotot, hiszen az ügyfeleik nagy része legszívesebben nem a krisnásokat, hanem a szintén narancssárgába öltözött easy-személyzett lőné le a virtuális fegyverével. mintha hiányozna belőlük is a spot élvezetéhez elvárt önirónia...