Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Führcsi

21 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy evente megrendezett hepatitisz C konferencia angliaban, ahol az osszes "hepas" ember osszejon egy hetvegere egy icipici falu mellett valahol eszak nyugaton. A tortenet igen egyszeruen es unalmasan kezdodik, este 6 regisztracio es vacsora majd este…..
Nem tudom mennyire közismertek ezek a bulismsek, nekem újak voltak. Plussz pont aki magára ismer egyben!Most a szeretőd lettem, vagy több, vagy kevesebb? Sok a kérdés tudom, de jobb tisztán látni mindenkinek...Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!! jajaja itt is nagyon fasza a…..
Ha már nemsokára parlamenti választások elé néz kis hazánk, gondoltam készítek egy összeállítást, hiszen nem csak az urnák előtt esünk elgondolkodóba, hanem az áruházak söröspultjainál is. Íme az országos lista 8 jelöltje: Arany Ászok: Piros-piros hátán némi fehérrel,…..
Hétfő estére időzítettük a szokásos Bakegér látogatásunkat Alpha és Domi kollegával. A dolog csak ott hibádzott, hogy mikor útnak indultam a megbeszélt hat órára csörgött a telefonom és Domi hangja illetve a mondanivalójának értelmetlensége arra engedett következtetni hogy…..
              A fenti kepen a kovetkezo lathato ugy 1 am magassagaban szombat este: a sarga kabatosak ugyebar rendorok, akik elvezettel neztek ahogy a kis olelkezo csapat eloszor meg a labukon allva utana meg a nagy oromkodes…..
http://www.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0 enjoy hehe..
Biztosan mindenkivel megesett mar hogy rettentoen ihat- es bulizhatnekja (en esetemben ezt nevezzuk picsarazasnak) tamad de az osszes baratjanak halaszthatatlan dolga van. Na velem ez tortent az elozo penteken, ezert amig lehetett hasznaltam a meg hajlando inni barataimat de mindenki feladta…..
Asszem sokallok... Születésnap 2009.06.26 13:27:00
Nincs is jobb annál, mikor az ember még kicsit ittasan egyben enyhén másnaposan elindul egy jó kis emlékvadászatra hogy bejegyzés formájában az elöző estét önzetlenül megosszhassa a többi alkoholista bajtársával. Szóval tegnap este bizony bizony Orsi születésnapját…..
Mint ahogyan ma megírta a "sajtó" eladó a Borsodi Sörgyár. Ez a soha vissza nem térő alkalom azt a világraszoló ötletemet indukálta, hogy bizony be kéne invesztálni. Magyar sör a magyaroké elven ;-) vagy valami. Mivel a hihetetlen népszerűségnek örvendő blogunkat…..
Csak hogy a kedves bloggerek meg olvasok el ne felejtsenek, meghat hogy bizonyitsam hogy csak azertmert az elet sanyargat azert en meg iszok am rendesen, beszamolnek az ev elso fesztivaljarol ami jofajta ingyenreklam is lesz sztem, nomindegy......szoval, az ugy esett hogy husvet utan esett az ev…..
A hajnali napfénnyel együtt hatol belém a felismerés, hogy reggel van. Egy cseppet sem meglepő módon másnapos vagyok és igencsak szomjas, ezért megerőltetem magam és kinyitom a szemem. Otthon fekszem az ágyamban, de abból hogy nincs rajtam pizsama, rögtön érzem ez a másnap más lesz…..
Asszem sokallok... drinking diet 2009.02.03 18:58:00
 Miutan minden hetvegemet azzal toltom hogy probalok kijozanodni (kerdehetnem hogy de minek), meg ygyebar ujev alkalmabol az ember mindenfele fasz fogadalmakat tesz, amiket ugysem tart be, ugy dontottunk egyetlen ivocimborammal hogy ket hetig nem iszunk. Tudom, ez borzasztoan hangzik, de…..
Naszóval úgyérzem mindenképp élnem kell néhány apróbb kiegészítéssel a tegnapi nappal kapcsolatban, mivel az este folyamán történt egysmás. Először is mivel teljesen függővé váltam, ezért hát végignéztem a Comedy Central teljes péntek esti műsorát, közben egy kis…..
Egy átlagos ember életében bizony igen komoly fordulatot jelent az a pont, amikor az alkoholhoz fűzött viszonyában képes eljutni odáig, hogy teljesen egyedül igyon egy adott város restijében. Az még ugye egy dolog, ha valaki egyedül iszik, bár már az se semmi, na de restiben egyedül…..
Asszem sokallok... A metrók hőse? 2009.01.26 02:37:00
Ugyan szeretem a spontán helyzeteket, minden határon túlmenően azért ez mégsem igaz. Éppen ezért, decemberben esedékes madridi kiruccanásom során, - legutóbbi dániai látogatásomtól eltérően - az utazás minden további részének újratervezését igénylő indulás nélkül…..
Nos tegnap vidék mennel úgy döntöttünk megiszunk szigorúan egy azaz egyetlen egy sört, hogy kicsit megtörjük Charmo mester egyeduralmát a blogon meg amúgy is hétfő volt. Ez van, sajnos elpuncultunk, már az ivás (ívásról nem is beszélve) se megy úgy mint rég. Charmo kolléga…..
Több mint két héttel az első adag vizuális terrort jelentő selejtező után újabb állomásához érkezett a 2008 legböllérarcúbb lánya címéért folytatott nemes küzdelem. Az év végi szuperdöntő felé közeledve - a nemzetközi mellett - a versenyhelyzet is egyre fokozódik, minden…..
Olyan szornyu esemenyrol kell nektek kedves olvasok beszamolnom, hogy a ver is megall az ereimben ha felidezem a tegnapi szornyuuu napot.No hol is kezdjem ezt a horrorfilmbe illo storyt.. Naivan, mit sem sejtve tegnap megprobalkoztam venni 4 doboz, hajgsulyozom, 4 doboz cidert (almabor, nagyon…..
Az eset ugy tortent, hogy Irorszagba vetodott noverem, a mi mas mint lengyel pasijaval, jofajta csulokre es forraltborra kiehezve meglatogattak. Csutortok ese erkeztek amikorra en mar nehany sort betermeltem mert unnepeltuk valaki doktorijat, de ettol nem riadtam vissza es itthon meg betermeltunk…..
Kezdetét veszi a már régóta várt 2008-as I. Böllérarcú lány szépségverseny. A zsűrinek nem lesz könnyű dolga, mert a verseny hírére összesereglett mezőnyben van egy két igen nehézsúlyú versenyző is. Hogy minek ez a nagy érdeklődés? A győztes versenyző fantasztikus…..
  Mara virradoan leesett az elso ho minek kovetkezteben panik hangulat lett urra. Iskolak zartak be, az embereket felszolitottak hogy csak akkor keljenek utra ha telleg muszaly es akkor is vigyenek magukkal halozsakot es elemorzsiat ha esetleg a fagyban-hoban ragadnanak. A reggeli…..
Mivel a megfelelő sokalló-társaság hiányában mostanában legtöbbször csak szimplán fogyatékosra iszom magamat, és hazateleportálok a bulikból, azokról az estékről nincs különösebben mit írni. Ezért is következik most egy némileg rendhagyó bejegyzés, ami a spanyol…..