Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PiciTaci

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Toronto TURISTAKÉNT TORONTÓBAN 2011.03.10 12:22:00
Ez most „óriásposzt” lesz, de nem tudtam rövidíteni. Sajnálom. Előzmények A magyar utazók többsége (reméljük legalábbis) turistaként látogat Kanadába, ezen belül Toronto városába. Amikor elhatározod, hogy teszel egy kis látogatást emitt a „Tengeren…..
Csak egy kicsit Ma nem fogom tucatnyi mondattal rabolni az idődet. Csak egy kicsit.A lent látható fényképekhez nagyjából odaírtam, mit jelentenek, hol készültek, mi a történetük – talán ennyi elég is. Persze nem akarok fotóblogot készíteni a „Torontóból”,…..
... avagy hogyan lepjük meg magunkat váratlanul, sikoltva: Hozzávalók:egy sarkavesztett / sarkánkopott lapos sarkú csizmaegy Mister Minit sarkalás téla bécsi utcára szórt csúszásgátló (ha-ha-ha!) kavicskákjárólapos vagy parkettás iroda, üzlet, esetleg lakásElkészítés: A…..
PiciTaci 2010.12.24 11:19:22
Bécsi Lét Pár érdekesség 2010.11.18 13:53:00
* A bécsi gazdasági miniszter kedden egy törvénykiegészítő javaslatot nyújtott be a Minisztertanács ülésén, amely szerint 2011. január 1-től a szupermarketek sajt- és felvágott pultjaiban a csomagolópapírt nem mérhetik bele a megvásárolni kívánt áru súlyába. Az indoklás…..
Nem tudom ki hogy tanul nyelvet, de nekem sok szóhoz kapcsolódik az az ember akitől, vagy az a szituáció, amiben megtanultam és/vagy megértettem az adott kifejezést. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy amikor idegen nyelven beszélek vagy írok, az ilyen szavakkal járulékos hivatlan…..
Bécsi Lét Drukkerek kerestetnek 2010.08.07 22:17:33
Nem kell megijedni, nem alakultam hirtelen focicsapattá, viszont megtaláltam azt A lakást, amiben lakni akarok és szerintem szerencsét hozna, ha az idetévedő rendszeres és rendszertelen olvasók hétfőn este nyolcttól (kb. a hét végéig) az összes ujjukat (lábujjakat is bitte!!)…..
Ha két doboz hajfestéket veszünk, (hogy biztosan elég legyen a hajvégekre is), akkor  egy doboz is bőven elég lesz. A hajfestés következtében elért árnyalat viszont elkeserítő lesz, akármilyen színt is rejt a két doboz.  Így aztán lesz egy akaratlan…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
Vista Acrobat Reader install 2007.02.05 09:26:00
Az első szoftver, ami kerek perec megtagadta a felmenetelt, az Adobe bloatware-je, webről frissen szedett v8-as Acrobat Reader, amikor elindul a telepítés, azt mondja, hogy:Természetesen rengeteg üres hely van, UAC kikapcsolva, szóval a jogokkal nem lehet baj - elvileg...
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..