Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kraven

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Romasors Cigány zászló 2007.04.07 08:53:00
Roma zászló:A Roma Világkongresszus elfogadta a roma zászlót, amit a világon minden roma tiszteletben tart. Hagyományos kék és zöld színei mellett vörös kerék került a közepére. A kék a kék ég és a mennyország színe. A zöld a földé, mely szerves és növekvő. A kék az…..
Czene Gábor meglepő cikket írt a mai Népszabadságba a nemrég született nacivadasz.blogspot.com weboldalról Nácivadászok szövetsége: Harcra fel! címmel. Ilyeneket ír például:A legfontosabb különbség alighanem az, hogy a nácivadászok nem elégednek meg az oknyomozó munkával:…..
kraven 2008.07.20 13:48:02
Nem gondolom weisz manfréd huba,hogy gáz,mert ha a cigányok 2-éves"termése"ez:
ciganybunozes.com/content/view/317/45/
akkor mi lesz 10-20 év múlva?! Hány ember látja még a kárát a cigányok által elkövetett bűncselekményeknek?! Igenis meg kell fékezni a cigánybűnözést,és bár lehet"nácikra"vadászni,de ha szerintetek egy hazafi náci,aki felemeli a hangját,és fellép a bűnözők ellen,amit éppen a cigányok követtek el,akkor annyiból a megkárosított kedves idős nénikét,és bácsikát is meg lehet pecsételni a"náci"jelzővel,aki szóvá meri tenni,hogy cigány a kirablója.Akkor a cigányoknak már minden megengedett,csak mert kissebbség?!Senki nem szólhat semmit,mindenki húzza be a fülét-farkát? Aki mégis szólni mer,az náci?!
Hát nem!!! Nehogy már a saját hazánkban,amit ősapáink vére áztatott,egy"befogadott"népcsoport porba tiporja,és büntetlenűl garázdálkodjon!!!Nehogy már félni keljen a saját hazánkban,a saját házunkban,csak mert cigányok laknak a környéken!!!Nehogy már büntetlenűl lopjanak,gyilkoljanak,és a rendőrség elnézze mindezt!!!Hát nem,mert ha már mindenki szemet huny efölött,akkor nem marad más,mint az ezek ellen fellépő,megalakuló szélsőséges csoportok,szervezetek.