Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lamott

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amit most Ön olvas, az egy több írásból álló sorozat első része. Nagyon régóta foglalkoztat a cigányság helyzete ma hazánkban, és az utóbbi időszak eseményei megadták a kezdőlökést, hogy elindítsam ezt a sorozatot. Jelesül az alábbi főbb gondolatok körül:  1. Értjük azt, ahogyan ők látják…..
lamott 2020.02.26 20:16:52
@DFK: 10 evig dolgoztam kozottuk. Gyerekeikkel, iskolan kivuli foglalkozasokkal.
lamott 2020.02.26 20:19:41
@Tartalom: Mert mar ezerszer leirtak. Nincs egy megoldas, nem lehet rovid ido alatt megoldani. Kormanyzati szandek kellene, anelkul nem megy. L. Ritok Nora blogjat olvasd! A nyor szele.
lamott 2020.02.26 20:29:08
@várom a levelet: Akkor arra a ket ciganyra gondolj, mikor itelkezel. Mert en is ismerek, nem kettot, de tobb szazat, aki megerdemelne az elfogadast. Az elzart cigany kozossegekben a szamunkra es sokszor sajat maguk szamara is karos szokasok tovabb elnek ertelem szeruen. Ezert is katasztrofa a szegregacios oktatas. A gyerekek egymastol tanulnak, tanulhatnanak a legtobbet. Persze a megvalositashoz specialisan kepzett szakemberek kellenenek, pedagogusok, pszichologusok, fejleszto pedagogusok.. stb.. stb.. amihez sok sok penz kellene. De amig nincs kormanyzati akarat, addig marad, sot egyre melyul a szakadek a tanulatlan, melyszegenysegben elok es a fejlettebb lakossag kozott. Olyan nehez ezt megerteni??