Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balog Géza

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Röviden: a karácsony cáfolja a kitalált középkor alapvetését.   A kitalált középkor elméletét Heribert Illig alkotta meg egy kronológiai probléma megoldására. Ez pedig az az egyszerű tény, hogy a Julián-naptár bevezetésétől a Gergely-naptárig 1627 év telt el. Mivel…..
Torma Zsófia régész figyelt fel először arra, hogy az általa Tordos közelében talált és gondosan dokumentált leletek jellegzetességei és az azokon lévő szimbolikus díszítések rokoníthatók Mezopotámia illetve Trója ősi kultúráinak a leletanyagával. Ehhez az elmélethez csatlakoztak a kor neves…..
Az adatgyűjtés körülményei és az eredetmondák: Helyszín: Nyugat-Mongólia, Bajan-Ölgij megye, a Cengel Khairkhan Uul (Áldott Szent Hegy) 3000 méter magas fennsíkján elterülő alpesi legelő, nyári szállás Idő: 2000. július 30. Adatközlő: Szoltanbaj akszakal Adatgyűjtők: Benkő Mihály, Töletajin…..
A közelmúltban egy magyar kutató a Budapest Farkasrétről származó honfoglalás kori tarsoly pontos párhuzamára bukkant Nyugat-Mongóliában, az ott élő „mazsar” (magyar) törzs szállásterületén. Benkő Mihály 1989-2001 között folytatott terepkutatást Mongólia legnyugatibb tartományában, Bajan Ölgijben.…..
Balog Géza 2021.04.23 09:17:05
@gralla pokobra: vg nem ismeri a képírovás rajzait A lyukó a legnagyobb tévedése . Leg átfogóbb Baráth Tibor és Úz Kovács Gyula, továbbá 2020-as DNS eredmények világosak bövebben dr Török/Neparáczki az őshonos 52% 1100 éves feltárt sírokban. 2000 éve ez jóval több (38000 éve valszeg tisztán európaiyoutu.be/lypTQ2Chzzk