Regisztráció Blogot indítok
Adatok
@rwen

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ezt végig tudod hallgatni garantáltan az Internet királya leszel.  ..
Moon telefonját ellopták, a kártyát személyesen le tudta tiltatni, a készüléket azonban nem, méghozzá egészen abszurd okokból: "az ügyintéző hölgy közölte, hogy mivel elektronikus számlázáson vagyok, nem tudja kinyomtatni a telefon vásárlásának számláját, hogy…..
@rwen 2010.08.24 14:10:53
@dugcy:
Ez tényleg így működik. Elvesztésként kell bejelenteni, és a készülékvásárláskor kapott számlát (ez nem lehet elektronikus, mivel helyben fizette az üzletben KP-vel vagy bankkártyával!), vagy jótállást vagy szerződést kell csak bemutatni, szóval olyan papírt, ami tartalmazza az IMEI számot. Félreértés lehet, vagy az ügyintéző kezdő és fogalma sincs a dolgokról. Lopásnál kell rendőrségi jegyzőkönyv is.
A János Kórház területén megálló, gyermekéért és a frissen műtött anyáért érkező apa autóján a Szamaritánus mentőszolgálat mentősei leeresztették az első kereket. Az indok az volt, hogy nem tudtak tőle beállni, pedig de. Akkor meg minek? Hogy "bunkó betegeket…..
@rwen 2010.04.16 13:02:52
@Androidus:
Teljes mértékben egyetértek. Érdekes lenne, ha meghallgatnánk a másik felet is..
A "felfestés legszélét érintve" parkolni a valóságban valószínűleg azt jelenti, hogy a fél autó átlógótt, és kínok kínjával tudtak csak beállni a mentősök. Nem csoda, hogy a 25ezredik esetnél elborul az agyuk, persze paraszt dolog, amit tettek.
Sajnos nem divat a felfestéshez igazodva parkolni, nap mint nap dühöngök, hogy nem tudok beállni, mert egyesek 2 helyet foglalnak egyszerre.
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
@rwen 2010.01.19 15:54:45
@Leadfoot:
Megnézném, mikor számolsz te meg 3-400 db százast pár perc alatt! Aztán meg a mögötte várakozók írnák tele a Homárt, hogy nem halad a sor a Média kasszájánál!
51 db százast sem köteles elfogadni, megszámolni, nemhogy több százat!!
Nem is értem, hogyan gondolta az anyuka, hogy odaborít egy vagon érmét oszt rendben lesz!
Zoltánnak külföldön lopták el 41 forinttal feltöltött Domino-kártyáját, amire az volt a T válasza, hogy jöjjön be kártyát cserélni. Letiltáshoz mióta kell bemenni? Igazi multinacionális megoldás, még ha nem lenne ott a T minden országban, akkor is tudnának egy másikat…..
Egy újabb felmondott hűségszerződés a Pannonnál, amit a szolgáltató 20+50 ezer forintos kötbérrel jutalmazott. Hirtelen a Homár sem találta a hivatkozott ÁSZF-pontot, ha valaki segítene, biztos megnyugodna tőle naiv ügyfél: Itt is a Pannon szoptat. A minap olvastam a homáron a…..
Buta a Budapest Bank, közölte velünk az olvasó, ugyanis 154 Ft hátralékot 4 Ft + 150 Ft postaköltség összetételű csekkeken próbált meg behajtani. Végül a 39 db csekk helyett megoldották a problémát 1 db csekkel, elégedetten hátradőltek, pedig nem kellett volna. Ugyanis újabb…..
@rwen 2009.09.21 11:09:35
Miklós panaszkiáltása pont annyira lesz hatékony, mint Tiborcé volt, de néha jól esik kiengedni a gőzt ugye, hát tessék. Miklós azon háborog, hogy 1.) felült a reklámoknak, és azt hitte, a Pannon mobilnet lefedettsége legalább a fővárosban tényleg  kiváló, így…..
A tegnapi Torkos Csütörök után volt, aki  nem bírta kivárni az emésztést sem, JGy is azon melegében billentyűzetet ragadott, és írt az Öreghalász Étterem vezetőségének. A féláras akcióról nem tudva egy hónappal ezelőtt foglalt asztalt törzshelyén, de a pincérek…..
Nem tudjuk, hogy Barna Krisztina nem torrentkirálynő-e. Ő azt mondja persze, hogy nem az, sőt egészen szerény internetezési szokásai vannak, mégis ott tart, hogy felmondták a mobilnetes szerződését, sőt elvették a család két telefonját is, és mostanra már 233 ezer forintos…..
@rwen 2009.02.23 14:24:08
Otthon 500 MB-os (!) netet használok kiegészítésként, napról napra pontosan tudom, hogy hány megát forgalmazok, rengeteg böngészés, msn belefér! Ha túllépem a korlátot, az direkt van, szóval ez minden szolgáltatónál pontosan nyomonkövethető!! Aki ilyen szinten nem ért hozzá, és nem is érdekli (nem tájékozódik megfelelően a feltételekről, adatforgalmat figyelő lehetőségekről), az ne is vegye meg, vagy amikor eltalálta a sz@r a ventillátort az ő hibájából, ne csináljon magából hülyét!!
Méghogy nem ad a szolgáltató részletes számlát, hallottatok már ekkora hazug butaságot?? Napról napra pontosan mutatja, mikor léptél fel a netre, meddig tartott, mekkora adatforgalom keletkezett! Az, hogy az ügyfél mit nézeget, töltöget, csak rá tartozik, ennek rögzítése és közzététele kimerítené a személyiségi jogok megsértését!