Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árgyellán_Marton Edina

31 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően kétféle ember létezik. Aki tud túrógombócot készíteni és aki csak enni szereti azt. Nos, ezennel ez megváltozik, ugyanis ez egy elronthatatlan recept. Ráadásul mivel a gombócokban nincs cukor, az egész család bátran eheti. ..
A diéta során sokszor gondot jelent, ha csak egy kis kekszre vágyna az ember. Hiszen a boltban kapható verziók nem mindig a legfinomabbak, ráadásul nem is túl pénztárca barátok. Azonban most te is süthetsz magadnak ilyen finomságot. ..
Ínycsiklandóak, baromi jól néznek ki és pár perc alatt össze lehet dobni. Itt a recept, amivel bármikor le tudod nyűgözni a vendégeidet egy diétás és finom muffinnal. :)..
Ha csak néhány perced van arra, hogy frissen sült süteményt varázsolj, akkor ez a barackos finomság lesz a nyerő számodra. Mutatom ennek az édességnek a klasszikus változata mellett a teljes kiőrlésű, cukormentes verzióját is, így az egész családnak örömet szerezhetsz vele.  ..
Amikor itt az őszibarack szezon, vétek kihagyni ezt a süteményt! Mutatom ennek azédességnek a klasszikus változata mellett a teljes kiőrlésű, cukormentes verzióját is, így az egész családnak örömet szerezhetsz vele.  ..
A dió és a kakaó semmilyen körülmények között nem alkothatnak rossz kombót. Nem véletlen lett nagy kedvencem ez a finomság is. Mutatom ennek a kakaós édességnek a klasszikus változata mellett a teljes kiőrlésű, cukormentes verzióját is, így az egész családnak örömet szerezhetsz vele.  ..
Ebben a sajtos húsban a 160 grammos diéta szempontjából nincs számolandó CH, ráadásul nagyon finom. ..
Nagyon gyorsan elkészíthető, beilleszthető a diétába és nem mellesleg nagyon finom. ..
Őszintén, soha nem voltam olyan jó formában, mint most, 8 hónappal a szülés után. Már gyermekkorom óta küzdöttem némi túlsúllyal, ami miatt a szigorú diétázós és az „elfogadom magam úgy, ahogy vagyok” időszakok váltakozásával igyekeztem magamban helyre tenni ezt az egészet, de az időközönkénti…..
Ahogy a kakaós finomságban elvesznek a fanyar ribizli szemek, az azért felteszi a pontot arra a bizonyos i-re, ha édességről van szó. Mutatom ennek a kakaós finomságnak a klasszikus változata mellett a teljes kiőrlésű, cukormentes verzióját is, így az egész családnak örömet szerezhetsz vele.   ..
Nagyon gyorsan elkészíthető, látványos és finom, ráadásul nekem minden egyes falat a gyerekkoromat juttatja eszembe. Most cukormentesen is elkészítheted, a leírásban a klasszikus és a diétás Almás béles receptjét is megtalálod...
Egy reggeli akkor jó,  ha kiadós, gyorsan elkészíthető és könnyen variálható. Ez a tojáslepény pont ilyen, mutatom,miként készül. ..
Van az a mondás, hogy ha van rajta sapka az a baj, ha nincs, akkor pedig az okozza a gondot. Nos, ha életmódot váltasz, azt hosszú távon tartod és még látványos eredménnyel is jár, érdemes felkészülnöd néhány tipikus dologra. Jómagam másfél évvel ezelőtt kezdtem e téren új életet, megszabadultam 33…..
Télen mindig jó, ha elővarázsolhatod a spájzból a nyár ízeit befőtt formájában. Mutatom, hogy készül a cukormentes meggybefőtt. ..
Attól, hogy valaki diétázik vagy életmódot vált, nem feltétlenül kell lemondania az olyan finomságokról, mint a lángos. Különösen, ha pluszban finomságokkal is megtöltöd!..
Egy finom kalács remekül passzol a reggeli kávéhoz, jól jön tízóraira, de remek uzsonna is lehet belőle. Mutatok egy egyszerű diétás változatot belőle. ..
A kakaó örök klasszikus ha sütiről van szó, ilyen nyári forróságban pedig tökéletesen passzol hozzá a citrom. Mutatom ennek a kakaós finomságnak a klasszikus változata mellett a teljes kiőrlésű, cukormentes verzióját is, így az egész családnak örömet szerezhetsz vele.   ..
Kezdő és haladó konyhában sürgölődőknek egyaránt telitalálat a muffin, ami kókusszal és szamócával bolondítva ínycsiklandó nassolni való, ráadásul nagyon könnyen össze lehet dobni. Most cukormentesen is elkészítheted, a leírásban a klasszikus és a diétás muffinok receptjét is megtalálod...
Ahol a málna és a túró találkozik, abból rossz dolog nem nagyon sülhet ki. Különösen, ha a helyszín egy tepsi, ahol sok más finomsággal együtt ínycsiklandó sütemény születik belőlük. Ráadásul most cukormentesen is elkészítheted, a leírásban a klasszikus és a diétás Málnás-túrós sütemény receptjét is…..
Sokan gondolják, hogy aki diétázik, az bizony elfelejtheti a hamburgert. Nos, íme egy fogyókúrás változat házi bucival és saját gyártású majonézzel...
Gyors, egyszerű és finom kaja, aminek az összetevőit a 160 grammos diéta szabályai szerint nem kell számolni. ..
A Női szeszély igazi klasszikus, ami nagyon sok családnál nem hiányozhat az asztalról egy-egy összejövetelnél. Ez a recept most ennek a meggyes verziója, de nyugalom, ugyanolyan édes, ragacsos és isteni, mint a baracklekváros variáció. Ráadásul most cukormentesen is elkészítheted, a leírásban a…..
Ha pont öt perced van összedobálni egy sütit és akad még 25 perced arra, hogy megsüljön, akkor számodra ez az ideális sütemény. Ha diétázol, akkor is. :) Mutatom ennek a meggyes pitének a klasszikus változata mellett a teljes kiőrlésű, cukormentes verzióját is, így az egész családnak örömet…..
Árgyellán_Marton Edina 2020.06.20 07:19:05
@clemens: A piskóta nem így készül, ez egy egyszerű kavarós sütemény, amit bátorkodtam pitének nevezni. Remélem azért ízleni fog, bárhogy is szólítod. :)
Nálam a palacsinta mindig aduász, mert egyrészt imádom, másrészt pedig nagyon változatos ételeket lehet belőle készíteni. Mutatom ennek a sütőben sütött túrósnak a klasszikus változata mellett a teljes kiőrlésű, cukormentes verzióját is. ..
A szamóca szezon nem telhet el úgy, hogy ne süsd meg ezt a különleges pitét. Nagyon egyszerű és gyors, a receptben pedig a klasszikus mellett megtalálod a cukormentes, teljes kiőrlésű változatot is. ..