Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kom-mentalista

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grafter Vizsgadopping 2009.12.08 15:32:00
A közelgő vizsgaidőszakhoz kapcsolódóan íme egy plakát a memória felfrissítéséről. Bár a hirdetés már nyár végén is feltűnt néhány óriásplakáton, néhány hete megszaporodott a száma a kisebb hirdetőfelületeken is.Az illusztráció a geg eszközét próbálta alkalmazni,…..
kom-mentalista 2009.12.08 17:43:28
Az operativprogram.hu - EU pályázati portál egy új és nagyon kedvező szolgáltatást indított, amelynek keretében Pályázati hírdobozt helyezhet el INGYEN bárki saját vagy céges honlapján. A hírdoboz szolgáltatás egyszerűen aktiválható. Csak egy kódot kell beilleszteni saját…..
Grafter Sláger, Veled vagyok! 2009.10.29 17:14:00
Október közepén indult a Sláger Rádió új, „Veled vagyok!” üzenetű kampánya, mely a szervezők szerint azt az erőt, értéket kívánja demonstrálni, amelyet a Rádió képvisel mind az előadók, mind a hallgatók oldaláról. A tegnapi hírek szerint úgy tűnik ez az erő…..
Szociális Európa, avagy cirkuszt és kenyeret a népnek. Lehetne ez is a címe az Európai Bizottság által indított új kampánynak.Úgy látszik az utóbbi időben nem sikerül eltalálni az EU-t népszerűsítendő kommunikációs anyagok és kampányok készítőinek, mi az, ami pozitív…..
Grafter Kicsit keserű, de a miénk 2009.09.25 13:39:00
Bár a nyári fesztiválidőszak plakátjai eltűntek a hirdetőoszlopokról, most is akad olyan kulturális programra csalogató hirdetés, amelyről érdemes szót ejteni.Az alábbi plakátot később pillantottam meg, mint a rendezvény szóróanyagát, így egyértelmű volt a mondanivaló, és…..
kom-mentalista 2009.09.25 17:33:18
@kgabesz: Nem hiszem, hogy ez földhözragadtság kérdése. Inkább csak van, aki fogékonyabb az ilyen dolgokra. Nyilván főleg ők lesznek, akik ellátogatnak a BÖF-re.
Grafter KultúrSziget 2009.08.11 11:25:00
Nem kap akkora hírverést, ráadásul minden évben szinte egyidőben rendezik meg a Hajógyári-szigeten zajló Sziget fesztivállal ezt az egészen más típusú, kulturálisan kiemelkedő színvonalú  rendezvényt, a Zempléni Fesztivált. Nálam a fesztiválos elemzések sorában…..
kom-mentalista 2009.08.11 12:09:47
@bódi: Tényleg hasonlít egy cimkére, de ez ott Hegyalján nem is meglepő :)
Grafter Kampány az anyázás ellen 2009.07.29 12:09:00
Nem nehéz kitalálni, mi ihlette a Szerencsejáték Zrt. munkatársait, illetve az általuk megbízott ügynökséget, hogy az új kampány a „Tolerancia a hétköznapokért” címet kapja, hiszen valljuk be, egyre több esemény utal arra, hogy a lakosság veszít a türelméből. …..
Újabb érdekes marketing dizájnnal rukkolt elő a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) az uniós források elosztását kezelő állami szervezet. Az NFÜ-t leginkább onnan ismerjük, hogy ahol épp „Európa épül” ott csúnya nagy hirdetőtáblákon ezt az arcunkba döngöli és…..
Grafter Lehet más, érzem! 2009.06.03 09:24:00
Az EP-kampány elemezgetéseit folytatva nézzünk egy olyan pártot, mely nem olyan rég jött létre, mégis sikerült elérnie, hogy a legnagyobbak között szerepelhessen a választási listán.A Lehet Más a Politika, röviden LMP és a Humanista Párt közös kampányát eleinte nem tudtam…..
kom-mentalista 2009.06.03 10:17:30
@Szappan: Valószínűleg ő nem az LMP-hez tartozott. Mondjuk az tényleg elgondolkoztató, hogy környezetvédők lévén ragasztgatják tele a várost. Érdekes!
Az EP-választási kampány elemei közt válogatva, nézzük kicsit közelebbről a kormánypárt plakátjait.Úgy látszik mostanság az a koncepció vált divatossá, hogy egyszerre több irányú kampányt folytatnak a pártok, ezt láthattuk már a pécsi Páva-kampány során is, de ugyanígy…..
kom-mentalista 2009.05.18 17:05:21
Grafter Pókerarc 2009.05.14 16:32:00
Magyarországon az utóbbi időben egyre komolyabb méreteket ölt a pókerőrület. Baráti társaságokban esti programként, versenyszerűen, vagy csak egyszerűen a tv-ből nézve a Korda-féle közvetítést egyre több ember figyelmét köti le a kártyajáték.Eddig nem szembesültem…..
Folytatva az európai parlamenti választások kampányanyagának elemezgetését, nézzük az SZDSZ legújabb plakátját, amely minden eddiginél komolyabb vizuális megjelenítést alkalmaz.Szó volt már korábban a színvilágról és a szlogen tartalmi elemeiről, erről most nem is szeretnék…..
EUpályázat Bajnai célba ért 2009.04.14 17:07:00
Csak röviden arról, hogyan vezetett a szegedi születésű Bajnai útja a bajai III. Béla gimnáziumból, "bélás diákként" a BKE, Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomán át a Creditum, majd az Eurocorp Rt tanácsadói, később a CA IB Értékpapír Rt. ügyvezető igazgatói, majd 29 évesen…..
"Cigány vagyok, lekurvázott nő, aki állítólag százmilliókat síbolt… Megüzenték, hogy a minisztériumba se tegyem be a lábam" – nyilatkozta a Népszabadságnak Borovszky Tímea.Borovszky Tímeát Hiller István szakminiszter függesztette fel állásából egy…..
Az európai parlamenti (EP) választások közeledtével az utcai hirdetések között is egyre gyakrabban jelennek meg a politikai kommunikáció elemei. Annak apropóján, hogy az MDF parlamenti frakciója épp a mai napon szűnt meg, szeretnék az újonnan induló Politikai hirdetések rovat…..
kom-mentalista 2009.03.20 15:33:22
@csintalanka: :-D Hát ahogy hallom akkora válság van náluk, hogy nem tudom, van-e még egyáltalán mit reklámozni...
Mindezt a Néprajzi Múzeum fejlesztése okozza majd. A Kossuth téren álló impozáns épületre a tervek szerint 254 millió forintot fognak költeni, melynek köszönhetően új múzeumi bolt, kávézó, kerékpár- és babakocsi-tároló, csomagmegőrző, valamint közönségkapcsolati…..
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket a már bemutatott Parlamenti Diákinfó oldal hibáira és volt olyan kedves, képeket is küldött:"ha valakinek a gyermeknek szekcióban gondot okozna az útvesztős játék, akkor elárulom, h a labirintusból egy helyen át lehet menni a…..
Az elmúlt időszak eseményei (romakérdés előtérbe kerülése) alapján teljesen aktuálissá vált a képen látható szervezet, az Európai Roma Rendvédelmi Bajtársi Közhasznú Egyesület felhívása. A metróaluljáróban lévő plakátokat szemlélve, rögtön felfigyeltem a szervezet…..
Az elmúlt napokban-hetekben a Forint árfolyama egyre másra döntötte a negatív rekordokat. A bűvös 300 után már a „még bűvösebb” 320-ról beszélnek. Ezt természetesen bőrén érzi az átlag magyar is. Aki az állását nem is veszíti el a válság miatt, a…..
A gazdasági válság miatt egyre inkább nő az idegengyűlölet az egész világon, így Európában is. A történelem során többször tekintették a kisebbségeket bűnbaknak, így történt ez az 1929-es válságkor, amikor is a zsidókat hibáztatták.A Stratfor kutatást végzett e…..
Két módszert szeretnék bemutatni azoknak az állást keresőknek, akik feladtak minden reményt, és bármit - tényleg bármit - megtennének azért, hogy legyen miért minden nap korán kelni.Az első példa legyen az a francia úriember, aki 50 000 €-t kínál annak a munkáltatónak, aki…..
Egyszerűsödtek a feltételek. Gyorsabb a pályázatok átfutási idejeA pályázat keretében 25-50, sőt akár 70%-os vissza nem térítendő támogatás igényelhető elsősorban eszközbeszerzésre és információtechnológiai fejlesztésre.A több, mint 20 milliárd forintos keretből a…..
kom-mentalista 2009.02.24 16:26:31
@Palyazzz: Ez viszont nem rossz.
 Mi a politika művészete?Te hogyan látod? Az Európai Parlament webszerkesztősége nemrég „Legyen a vendégfényképészünk!” címmel, hat hónapig tartó fotópályázatot hirdetett az uniót érintő aktuális témákban. Amatőr és professzionális fényképészek…..
 A kérdést eddig sokan feltehették, de válaszokat csak utánajárással innen-onnan összeszedve találhattak. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint írják a „közvélemény igényeinek kielégítése céljából” éppen ezért létrehozta a JElentéskészítő és…..
Oktatási tanácsadóké az EU-s pénz harmada egy pályázatonCsak szörfözök a neten, olvasom a híreket és egy roppant részletes és érdekes cikkre bukkanok az indexen. A téma természetesen pályázatosdi. Sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan is tudnám a cikket 3 bekezdésben…..