Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Héli

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna Wintour úgy látszik rossz kislány volt így karácsony tájékán, ezért a perverz, nyálát csorgató Homer Simpson gondjaira bízta őt a híres divatillusztrátor, aleXsandro Palombo. Nem tudom, hogy milyen arcot vághatott a Vogue félelmetes főszerkesztője…..
A Champs Élysées-n sétálva egyszer csak egy kalózzászlót látunk lobogni a szélben. Meglepő látvány ezzel a szimbólummal a világ legdrágább utcáján találkozni, az pedig még inkább meghökkentő, hogy a burzsujság Mekkájának tetejére tűzték azt ki. A 101-es szám alatti…..
Vizsgaidőszak, lapzárta és költözés. Azt hiszem ez egy olyan trió, amit nehéz felülmúlni. Ebben a zilált és fáradt lelkiállapomban csörgött a telefon, hogy szeretettel vár a Next Prémium Klub egy japán délutánra, ahol japán manikűrrel és Shiseido arcmasszázzsal…..
A korábbi szavazásokhoz képest nem nagyon vetettétek be magatokat, a pár napja kihirdetettek kérdésre, miszerint Ti milyen boltnak örülnétek az Andrássy úton?Miután a titokzatos, nagy hírversét keltett bolt tegnap megnyitotta kapujait, kiderült, hogy csupán a Peroni sör…..
Az Ördög Pradát visel Próba 2010.01.07 13:05:05
 Első szárnycsapásaim a bloggerek világában...
Idén is volt szerencsém a hungaroringes paddock clubban "lógatni a lábam" munka közben. Miközben idegtépve figyeltem a szabadedzéseket, gp2-es futamokat, a sétálgató pilótákat, az ebédszünetben arra is szántam időt, hogy minden táskát, cipőt és ruhát alaposan…..
Erre a péntekre is kijutott az érdekes levelekből bőven. Ezért, most rögtön hármat is megosztok Veletek. Az elsőt Zs küldte nekünk."Sziasztok lányok!Tudom, hogy nyaralás van, meg minden, de muszáj vagyok megosztani veletek ezt a hihetetlen zsákmányt.Szent csütörtök napján…..
Ha már Fashionista megírta, hogy a Louis Vuitton útikönyvek új köntösbe bújnak, gondoltam megosztom Veletek a másik újdonságukat is. Ez pedig az audio city guide, amit egyelőre csak 3 városra készítettek el (Peking, Hong Kong és Shanghai), de ha itt sikereket ér el az újfajta mp3…..