Regisztráció Blogot indítok
Adatok
High voltage

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következő alanyom egy RDTA. Nem túlságosan preferálom az RDTA-kat, mert nem igazán látom értelmüket. Egy RDA kiváló ízeket és gőzöket tud produkálni, de tény, hogy folyatnak és csak zsepi-törlőpapír-nejlon zacskó csomagolással szállíthatóak (zsebbe, táskába dobni csak úgy felejtős) és állandóan…..
Egyenáram Újabb RTA: Volcanee 2020.01.23 14:43:18
Szükségem volt egy olyan nagygőzös DL-re, ami dual coil, de nem orbitálisan nagy, hordható a mindennapokban és könnyű szerelni. Ideális találat volt a Volcanee RTA. Létezik egy V2-es verziója, ami más deck kiosztású, de szerintem ez a "hagyományos" a tuti.        ..
Egyenáram Mesh RTA: Themis 2020.01.10 15:15:24
Nagy reményekkel vettem meg első mesh tankomat. A mesh lapokról nagyon jókat mondanak íz visszaadásra, gőz mennyiségre, ramp up time-ra, ezért különösen örültem, amikor elég kedvező áron kaptam, egy elég jónak mondott tankot. Ez lett a DigiFlavor Themis Mesh RTA-m. A mai napig használom, de mondjuk…..
Vannak tankjaim, amiket 10, vagy 15 esetleg max. 20 watton hajtok. Ezek jellemzően 22 mm átmérőjűek, mtl-ek, vagy szűk dl-ek, de viszonylag sokat vannak használva nap mint nap. Nos ezekhez feleslegesen nagy egy 2 akksis mod, mert egy darab 18650-es akkuval is több mint fél napot ki lehet bírni.…..
Egyenáram MTL: Taifun GT2 2019.12.13 08:31:54
Következő bejegyzésemben egy méltán híres mtl tankról, a Taifun GT2-ről írok. Ikonikus tank, aminek kimondott rajongó tábora van, de én objektíven próbálom megosztani tapasztalataimat vele kapcsolatban. Ha választani kellene, inkább dl felhasználónak mondom magam, de ez az az mtl, ami napi…..
Egyenáram Mini dl: Wasp nano 2019.12.09 10:04:18
Szeretem a kicsi tankokat, mert bár körülményes őket felújítani, korlátozott tekerések jók csak beléjük a kis kazántér miatt és más dolgokban is kompromisszumot követelnek, a mindennapokban nekem mégis sokkal praktikusabbak. Nem lógnak ki a zsebemből, nem akadnak el a táskában, nem buknak orra a…..
Egyenáram Drótok 2019.12.02 08:54:31
Kazánunk lelke a drót, ezért aki rba tankban gondolkozik, jól meg kell hogy ismerkedjen velük. Sokféle van, sok mindenben különböznek és más és mást tudnak nyújtani. Más kell egy ízes mtl-be, más egy nagygőzös drip-be és megint más egy napi használatos dl-be. Nem könnyű megtalálni a megfelelőt, mert…..
Egyenáram DL drip: El Cabron 2019.12.02 08:50:49
Miután beszereztük a megfelelő akksikat, átevezhetünk a drip-ek világába. A drip-elés nekem olyan, mint a chili evés: néha megkívánom és akkor agyba-főbe tolom, de hosszútávon nem kívánom. Ehhez kb. közepesen megfelelő társ El Cabron, akivel lehet játszani, de egyáltalán nem tökéletes...
Egyenáram POD: Eleaf iCare Mini 2019.11.25 09:08:13
Tök jók a nagy gőzök, finomak az MTL tankok, drip-ekkel is jókat lehet mókázni, de van egy csomó helyzet, amikor egyik sem praktikus, nem kényelmes. Pl.: ha bicajozni megyek, nem szívesen cipelem a két akksis mod-ot csere tankkal, liquides flakonnal, szerelő készlettel. Vagy ha strandolni megyek és…..
Ahogy jöttek az újabb és főleg DL tankjaim, a kis Cuboid nem igen bírta a terhelést, vagy legalábbis nem akartam megsütni, ezért kellett egy normális 2 akkumulátoros mod. A méret és súly, valamint az ár továbbra is szempont volt számomra, ezért olyat kerestem, ami lehetőség szerint kicsi, könnyű, de…..
Egyenáram MTL 1: Reload rta 2019.11.21 10:31:06
Alapvetően DL párti vagyok, de sokszor jól esik az MTL is. Pl. reggel 5:30-kor munkába indulás előtt, a kávét kortyolgatva nem lehet drippelni, mert leszakadna a tüdőm, de mondjuk film nézés közben is jól esik egy karamelles mtl-t szivogatni, pöfékelni. Mindemellett egy mtl általában kisebb,…..
Egyenáram A csodálatos Merlin 2019.11.21 10:20:54
Mivel az előző tankok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, ezért a tapasztalatokból kiindulva új tankot kerestem. Az elvárások egyszerűek voltak: legyen alsó levegős, lehessen bele nagy tekeréseket tenni, a levegő szabályozható legyen és DL, valamint felső töltésű legyen és ne legyen túl…..
Miután a felső levegős tank nem nyerte el a tetszésem, el kezdtem keresgetni alsó levegős megoldás után. Hamar találtam is egyet, nagyon-nagyon olcsón, ami látszólag megfelelt ennek a követelménynek...
Egyenáram 1. kazánom: Eleaf Lyche 2019.11.21 10:20:10
Mivel a Cuboid mini, bármilyen 510-es kazán tud fogadni, el kezdtem nézelődni a kazánok világában. Tetszett a felső levegős kialakítás (bár tesóm figyelmeztetett, hogy ez nem a legjobb), illetve újraépíthetőset kerestem, mert kezdtem ráérezni az ebben rejlő lehetőségekre, Aztán ajándékba kaptam is…..