Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luigisotterogomez

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt négy év, vasárnap a magyar választójoggal rendelkezők ismét dönthetnek arról, milyen irányba menjen tovább az ország. Akad, aki már leszavazott levélben, a legtöbben azonban majd csak vasárnap mennek el, ha elmennek. A magunk részéről mindenkit biztatunk a részvételre, arra, hogy éljen a…..
luigisotterogomez 2022.04.04 16:26:26
@Latcho Rom: Ja ja már 12 éve bukik he he he
luigisotterogomez 2022.04.04 13:05:57
@Zsuzsi65: Kellene egy kis ÖNKRITIKA!!!
luigisotterogomez 2022.04.04 16:26:23
@Latcho Rom: na látod ezért nem nyertek soha ,te kis butus:)
    Sic transit gloria mundi. És így múlt el a világ dicsősége Márky-Zay Péter számára. Oké, tudom, volt ott pár szomorú alak még (mind a saját családtagja), de ő hat párt MINISZTERELNÖK jelöltje volt! Hat párt állt mögötte. Hat párt "kapitánya" volt. Még vasárnap reggel is, amikor még éltek…..
Ha valakinek nem lenne ismerős a cím, itt van a videó, ahonnan idéztem. De nyilván nem a videó főszereplőjéről szeretnék írni, és nem is Gyöngyösről, hanem a COVID helyzetről. Ugyanis kicsit be vagyok rezelve. Nézem minden nap a különböző statisztikákat, híreket, bejelentéseket, és egyre inkább…..
Először is boldog új évet mindenkinek, aki olvassa ezt a szösszenetet! És persze azoknak is boldog új évet, akik nem. Csak éppen ők nem fogják tudni, milyen jó fej voltam, hogy ilyesmit kívántam nekik. Mindegy, így jártak. A bejegyzés címéről, hogy 2020 jó év volt, vagy rossz. Egyrészt mélyen…..