Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FaPe

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves olvasómtól kaptam a lenti alkatrészeket, ugyanis neki nem volt rá szüksége. Majdnem minden rendelkezésre áll, egy vázra és leszállólábakra van szükségem, hogy felélesszem a madárkát. Úgy döntöttem, hogy ezt meg is fogom tenni, hiszen egyrészt móka, és lehet…..
Kaptam néhány levelet a Banggood VIP rendszerével kapcsolatban és a legtöbb embert az érdekelte, hogy miért van az, hogy az ismerőseiknek bizonyos dolgok olcsóbbak. Nos, ez nem különösebben bonyolult, de tudom, hogy sokan közületek nem beszélnek angolul, ezért nem árt, ha…..
Az rc hobbyban a ciklikusság jól mérhető azon, ki hány akkumulátort birtokol, azok mekkora kapacitással rendelkeznek, hány cellásak és mennyire félünk attól, hogy ezek az elektromos szerkezetek ránk gyújtják a házat. Miközben az akkumulátorok használatának szent tevékenységét végezzük, a háttérben…..
A külföldi oldalakon ezt a teszttípust "in-depth review"-nak szokták nevezni. Autók esetében azt hiszem, ez lenne a tartós teszt, ami egy 100.000 km-t futott járművel készítenének el. Ez egy versenygép esetében leginkább az esek-kelek ciklusok igen gyakori ismétlődését jelenti, illetve az…..
FaPe 2016.06.13 12:34:03
Én egy ilyen csomagot vettem a VBAThoz: www.ebay.com/itm/231387564843
Szerencsére a másik végéhez adtak 2 db kábelt is, mindegyiknek 2db egyes vége van. Abból csináltam "vbat kábelt". Egyelőre bírja. Kopp kopp
Azt hittétek, hogy ha összedobáljuk az alkatrészeket, már kész is a gép? Ó, ez hiú ábránd és örök hiba, hiszen a gép lelke nem a hardverben lakozik. Az áram őszinte, oda megy, ahova kötöd, ott ráz, ahová nyúlsz, ha értesz hozzá (én pl. nem:D) akkor méréssel még diagnosztizálni is lehet a…..
Elég durván összetörtem az Emax Nighthawkot, amelyet egy igen banális, ám annál szembetűnőbb hiba okozott, amelyre Mgy kolléga hívta fel a figyelmemet, akit leginkább úgy tudnék jellemezni, hogy  "az elméleti repülésben nagy tapasztalatra szert tett szakember". A nagyon sok szimulátorozása…..
FaPe 2016.05.02 18:54:33
@Jackal_: Most éppen ezt a aktuális "tipp" a csatlakozóra a VBAT-ra: www.ebay.com/itm/231387564843 Adok neked is, ha tényleg jó lesz ;)
Életem első nem gagyi töltőjéhez megjött a vér gagyi tápegység. Gyorsan összedugtam őket, de azért óvatos duhaj vagyok, végig lapoztam a menüt és nézegettem, hogy mit is tud a termék. Itt azért már óvatosan kell okosítani, mert egy két rossz beállításnál tönkre vághatjuk az akkumulátort, az eszközt…..
Talán elsőre nem is olyan könnyen megválaszolható Cs. B. rövid, de lényegre törő posztjának kérdése. A KRESZ elvileg rendelkezik arról, hogy kanyarodáskor melyik sávba érkezzünk, pl. legbelsőből a legbelsőbe, de mi van akkor, ha az a bizonyos belső sáv, ahova megérkezünk…..
FaPe 2013.01.21 23:19:08
@lacee91: Én is erre hajlok (1D és 2B). Kár hogy nem látszik a google-ban, hogy az 1-nél milyen nyíl van, a sima kb 45°-os vagy a még jobban megtört.
A 2012-es Sziget sajtótájékoztatóján jártunk, ahol megkérdeztük, hogy mi lesz szerencsétlen metálosokkal a Metál Nagyszínpad hiányában? Továbbá Pici bácsi felhívta figyelmünket arra, hogy egyszer mi is megöregszünk és az érdekes lesz!  ..
Hiába tűnik biztos megoldásnak, főleg a Thunderbolt megjelenésével a Time Machine egyre kevésbé vonzó azoknak, akik biztonságban akarják tudni a munkájukat, adataikat. USB-n gyötrelem végigizzadni egy-egy 3-4 gigás backupot, a Firewire sebessége csak papíron akkora, amekkora - a…..
comment:com A nap képe 2011.06.27 10:00:00
Kirk vs. Kirk, azaz Will Shatner (oridzsinál badass Kirk kapitány a Star Trekből) szkanderezik Chris Pine-nal a Star Trek filmes franchise rebootjában a karaktert alakító nyikhajjal...
(Az alábbiakban a szakdolgozatom harmadik fejezetét olvashatod. A fejezeteket külön külön megtalálod a szakdolgozat menüpont alatt) Forgatókönyv, rendezés, szerző. Egy film akkor lehet igazán jó, ha a kamera a szem egy költő fejében (Orson Welles)   A szerzőiség…..
Mindennapi kockaságok Portal 2 2011.04.23 13:00:00
Bocsi a kevés posztért, de néhány napja kijött a Portal 2 játék. Remélem ez jó indok.  ..
FaPe 2011.04.23 14:42:24
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Tavaly a Rammstein kapcsán ismerkedtem meg a Combichrist-tal, és bár az a koncert nem tett rám mély benyomást a zenéjüket megismertem és megszerettem. Sőt, a tavalyi Making Monster lemezüket (számomra) meglepően sokat hallgattam.Este kilenc felé kezdett a Mortiis. Hát mit írjak,…..
Ha mondanom kéne egy tökéletes (metal!)  koncert zenekart, akkor nagy valószínűséggel a Death Angel-t mondanám. A Death Angel-t koncertjét tenném be egy "metal showcase" bulira, ha valakinek bizonyítanom kéne, hogy miért érdemes metal koncertre járni. Az első három…..
A mi generációnk összenőtt a számítógéppel, ez vitathatlan. Az átlag fiatal felhasználó kifejezetten ért a számítógépekhez, nyitott az újításokra és szereti azokat használni is, így a külső avatatlan szemlélő számára varázslónak tűnhetünk. A varázslatnak…..
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
FaPe 2010.12.08 17:10:15
@értelmetlen_nevű:
Én kapásból Endrével kezdetem volna a tagcserét :D
Egy dolog volt biztos, hogy nekem ezen ott kell lennem. Az idei Misery Index lemez szimplán az év legjobb death / grind albuma, azon kívül az idei Obscene fesztiválos fellépésük sikeresen tönkretette az eső (bár az egy gitáros felállás miatt akkor is örök emlék marad). …..
FaPe 2010.11.16 12:02:07
A Star Wars sem maradhat ki a legújabb őrületből, gondolhatta George Lucas és megint bejelentette, hogy 3D-ben is kiadja a filmsorozatot. Az eddigiekkel szemben azonban most lehet, hogy komolyan is gondolja, legalábbis már dátumot is emlegetett. Tervei szerint 2012-től vetítenék a…..
FaPe 2010.09.29 10:42:28
@KevinMulder: de az eredeti szereplő gárdával D:
Igazi betiltás-várományos Kylie Minogue új albumáról érkező első klipje, melynek előzeteséből kiderül, a videóban mindenki egymásnak esik, a túlfűtött erotika jegyében. Aszfaltorgia. Előre!  ..
FaPe 2010.05.30 10:06:19
Az Ignite-os Téglás Zolival kiegészített Pennywise nemrégiben adta első magyarországi koncetjét. Természetesen mi is ott voltunk és megkérdeztük őket, hogyan is működik jelenleg zenekaruk. A kettonegy.blog.hu oldalra hamarosan egy külön video is felkerül, melyben Zoli és Fletcher…..