Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bitmybone

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lisszaboni szerződés előtt az Unió kilencvenes évek eleji vezetői egy titkos tanácskozáson vettek részt. A téma minden idők legnagyobb amerikai fenyegetése volt: Lorenzo Lamas. Végül megszületett a döntés, a Notting Hill-i területi Lorenzo hasonmás verseny Fish and Chips…..
Mai sztárunk az ügyeletes ázsiai etnikum Jason Scott Lee, aki indián , Maugli és vámpírvadász egyben és a megyei Bruce Lee hasonmás verseny majomfej különdíjasa. Jason kínai és hawaii ősökkel rendelkezik, de ahelyett , hogy Magnum kocsijának a szélvédőjét mosná két…..
Jaime Pressley neve sokaknak nem mond semmit , kivéve a Nevem Earl rajongókat.Pedig 32 éves kora ellenére elég sok ZSfilmben szerepelt már. Persze nem meglepő tekintettel, hogy teste bármelyik szavazáson növelte volna a részvételi hajlandóságot. A feje egy kicsit…..
bitmybone 2016.05.20 10:40:45
@bitmybone: Hoppá, időközben ez a videó aktualitását vesztette, bocsi. Remélem, az elmúlt közel 3 év alatt azért ránéztetek, amíg még lehetett.
Atomnő sorozatunk gyarapszik az ereklyefosztogató hawaii nénivel Tia Carrerevével. Az akciófilmek rejtélyes keleti asszonyával , akit azért csak blokkol a főhős a végén. A nézők legnagyobb örömére! Tia Honolulun született, és 17évesen fedezték fel és rögtön beválogatták egy…..
bitmybone 2016.05.12 12:35:20
@Delacroix: Azt a förmedvényt inkább hagyjuk. Ha belegondolok, hogy fiatalabb koromban Robert E. Howard írásait olvasgattam,...nos, a tisztelt forgatókönyvíró kissé összekeverte a Conan- és a Kull- történeteket ebben a filmutánzatban.Tipikus amerikai zagyvalék, egyszer megnéztem, hogy lássam, hogyan szúrták el a könyvet. Jelenthetem: az sikerült! :-P
bitmybone 2016.05.12 12:39:37
@scal: "...leszámítva a történelmi baromságokat, amik mindenhol előfordulnak."
Milyen igazad van. Pláne akkor szokott ez nekem feltűnni, ha felütöm a régi törikönyveimet.
Richard Norton valószínűleg egy nagyon híres harcművész lenne, és az is! De mellette egy ZSkategóriás színész is! Ő főleg párosban alakított nagyot elmaradhatatlan társa a kung-fu lady Cynthia Rothrock, ez a páros,ez a dupla dinamit jegyzi a ZSbirodalom két jelentős filmeposzát a…..
Ez a poszt Liptai Claudia soha meg nem történt fogyókúrájának állít emléket. Angie ugyanis egy vörös ciklon, de nem a Clauida által képviselt holstein-fríz fajtából, hanem igazi atomnő. ( Liptai ennek ellenére is dögös, de a vörös haj szerintem a titok kulcsa.) Viszont…..
bitmybone 2016.05.08 23:42:37
@ibafaipap: Az az, igen, ő volt. A másik csajszereplő pedig Erika Eleniak. Én anno a párommal néztem meg, ő egy kicsit (na jó, nagyon) félve, én meg kb. az 5. perctől végigröhögtem az egészet. Mondjuk a végén a slusszpoén egész elfogadható volt, hozta a vámpírfilmek szokásos formáját.
A nyolcvanas évek csöcsmágus színésznője, akinek a lábai előtt hervert mindenki, atomteste mára megkopott és egy telefosott buvárruhára emlékeztett. Mai ZSsztárunk a dán kebelcsoda Brigitte Nielsen. A kis valkür hamar tipplizett otthonról mert modellkedni kezdett Párizsban, ott…..
Geekblog A rejtőzködő 2011.03.17 09:30:00
Kétféle ember olvassa ezt a cikket. Az egyik már a címre pillantva csettint, örül, és azt gondolja magában, „a ’80-as évek egyik legfaszább sci-fi akciója – hú, de baromira szeretem ezt a filmet”, a másik meg, amelyik még nem látta, most elgondolkodhat az…..
Most képzeljük el, ha egy apacs indiánt megerőszakol egy csapat bepiázott-beszívott tini mókus meg egy antiszociális szexuálisan frusztált prérikutya. Na kb. ez történhetett Billy Drago anyjával. Billy annyira jellegzetes rágcsáló fejet kapott, hogy szinte beleégette magát a…..
Semmitől se lehet jobban félni mint a terroristáktól, ott vannak mindenütt és állandóan hadonásznak a kalasnyikovaikkal ahelyett, hogy gyrost reszelnének. Pedig aztán a filmtörténet során egy kisebb megye lakosságával megegyező terroristát kiirtottak a jó karakterek. De mindig…..
Női szekciónk egyik nagy reménysége Kristanna, akinek színészi képessége a retiküljével vetekszik. Még nem süllyedt le teljesen, de utolsó két filmje alapján már úton van az Erika Eleniak által kitaposott ösvényen. Kristanna egy norvég származású családban született az…..