Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mBlogger

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország rossz, az utóbbi évszázadban egyre rosszabb állapotba került. De messze nincs olyan rossz állapotban, hogy Orbán stabilizálni tudhassa benne az uralmát. Korosodó honfitársunk folyamatos radikalizálódása a politikai rendszer alakításában (az egyre koncentráltabb propaganda, az…..
mBlogger 2019.11.18 12:30:57
@Látens Inszinuáció:
Elvileg lenne alternativa, de ehhez egy jól működő európai politikai-gazdasági környezet is kellene és olyan világvezetők akik a fejlett világ őslakosai érdekeit képviselik. A helyzet az hogy a magyar választók többsége jól ismeri azt a bizonyos másik alternatívát, ami abban állna hogy a nyugati vadliberalizmus annak nyitott határaival a jelenleginél is rosszabb helyzetbe hozná mind a szegény rétegeket mind az ország őslakosságát, kezdve azzal hogy nálunk is megkezdődne a népességcsere, az egészségügy teljes privatizációja és csillagászati szintű drágítása, a minimálbérek csökkentése és a közszolgáltatások leépítése, azaz a korábbi ballib kormányok által szorgalmazott szűkítő reformok a padlóra küldenék az országot. Tehát nincs más alternativa, csak a jelenlegi vagy egy annál dimenziókkal mélyebb mizéria.

A helyi önkormányzatok erejét egyébként jogos csökkenteni mert azok a maguk manipulációi (delphi technikák) révén próbálják felülírni a választott nemzeti kormányok döntéseit.

Javaslom nézz utána mi az Agenda 21 globális Ensz-program valódi célja. Érdekes egybeesés, hogy az Enszben ugyanazon vallás vezetői tömörülnek akik telezúdították Európát idegen népekkel mindenféle kohol ürügyekkel. Így már érthetőbb lesz az is hogy országunk miért áll állandó támadás célpontjában csak azért mert az EU-féle migrációs programot nem fogadja el.

Történelmünk kontextusába elhelyezve is teljesen más a kép mint amikor a jelent kiragadjuk abból, de ezt nagyon hosszú lenne itt kifejteni.
A lényeg tömören: a fejlett világ nemzetei meg lettek vezetve olyan szinten hogy az történelmileg egyedülálló. Mert a profik nem durrogó fegyverrel és nem kívülről támadnak meg országokat, hanem ürügyek koholásával bizonyos egymás ellen vívott háborúkról és menekültekről,jól elhelyezett sok generációs trójai falovakkal, szmájlikkal, aranyos kis barna kezecskékkel a globális falucskában, eközben a célpont országokon belüli hasznos idióták tömegei kitenyésztésével, média agymosással, manipulációval, stb.
Majd miután a profi támadók népei betelepedtek a fejlett régiók által nyújtott készbe és a jóba, egy fityiszt mutatva a befogadó népeknek élvezik au ingyen életet, amíg mi az őslakosság minden forintért és penniért vért izzadva dolgozunk. Ez a helyzet dimenziókkal rosszabb lenne egy ballib vagy Jobbik kormány alatt. Más szóval, jól mondod, tényleg nincs alternativa
mBlogger 2019.11.18 13:17:34
@chrisred: "Mivel a helyi önkormányzatokat is ugyanúgy választják, mint a nemzeti kormányokat, ezért teljes joggal teszik."
Igazad van, mindkét szinten vannak választások, de a nem-választott elemek befolyása helyi szinten jóval nagyobb súllyal esik latba, mint országos szinten. Nem véletlen hogy az Ensz az ál-zöld Agenda 21 terve nem a nemzeti szinten operál hanem a helyi választott kormányzatokon keresztül, közvetlenül manipulálva az egyéneket bizonyos konkrét döntések felé ami nem a javukat szolgálja, sőt.