Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutyakulak

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a makrogazdasági folyamatok a tervek szerint alakulnak, két éven belül sikerülhet az államháztartás éves hiányát a megújított maastrichti kritériumokban szereplő 4 százalékos szint alá vinni – ezt Nemesbükky-Vértes Bence, a pénzügyek és az egyenlő közteherviselés…..
Kutyakulak 2009.09.25 11:18:48
@statez: Igazad van.Ha a Fityisz maradt volna,akkor vszinu 2007-08 tajan be lehetett volna vezetni,mert megfontoltabb kolts.vetesi politikajuk volt. A maszop meg azt is elkurta,amit nemis lehetett.De most mas a hejzet.ijen hozzaallassal a Fityisz reszerol tuti,h nem lesz euro.En mar letettem rola.2018 - 2024 koze tennem ezt.Ha hamarabb lesz,akkor az szamomra maga lenne a vilag hetedik csodaja.Remenytelen.De nem a kriteriumok miatt,hanem a ket "NAGY" part hozzaallasa miatt.Mihejst meglatjak a feladatokat, a kovetelmenyek sujat,azonnal meghatral es csak Gobbels-i proagandaval fenyesitik a jelent es a jovot.Na koszonom nem kerek belole.Inkabb arra fogadnek,h sose lesz Euronk.Az biztosabb minthogy lesz.Vagy egyutt vezetjuk majd be egyszer Szerbiaval......
Kutyakulak 2009.09.25 11:23:10
@jozicsenko: Nem dolgozok semmifele josdanak.Csak a szaraz tenyekbol indulok ki.Ha az eurobevezetest partszimpatiahoz kotnenk,akkor en inkabb Fityisz, Maszop, MDf, Szadesz gyulolonek tartnam magam.Nem erdekel egy part sem es nemis megyek el szavazni sem 2010 ben.Ez mar tuti.Kire?Mire szavazzak?Semmire es senkirol nem fogunk szavazni.Magyarorszaggal kapcsolatban igazan pesszimista velemenyem van.
Kutyakulak 2009.09.25 11:23:58
@szcsongor: Igazad van. A Fityisz most a nagy megmondoember,akik a nep megmentoje.bruhahahaha
Olvasónk a Déli pályaudvaron érdekes eseménynek volt szemtanúja. Az egyik takarító egy gyanúsan barna WC-kefét abban az ivókútban mosott tisztára, melyből az utasok (így én is) inni szoktunk. Nincs külön hely erre? Vagy csak lusta volt elsétálni odáig? Kedves MÁV-figyelő!…..
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
Az angol csak nálunk világnyelv (ahogyan Kobayashi Ken-Ichiro is csak nálunk világhírű karmester)! Legalábbis mi sokat bizonygatjuk itthon magunknak az angol nyelv fontosságát, holott nyilvánvaló, hogy haladó nemzetek nem is ismerik a világnyelv fogalmát. Sőt, nagyon jól elvannak…..
Kutyakulak 2009.07.06 13:21:50
Nekem vegyesek a tapasztalataim nagyon. Mivel folyekonyan beszelek angolul (6 eves koromban kezdtem tanulni, 3 evet eltem angolszasz orszagban,aszony kulfoldi) igy napi szinten hasznalom is.pragaban jartam a mulkor.Amikor megszolaltam angolul elkezdtek hozzam nemetul gagyogni.Nem ertettem a logikat sehogy sem.Honnan jon az otlet,ha vki angolul beszel,h nemetul valaszoljanak?Amugy ha a hollandokat,skandinavokat nezzuk egyertelmu,h mindenki ert angolul.Csak nezzetek azt,h az angol es a holland, dan,sved stb. nyelv szerkezete,szavai sokszor hasonloak.tehat nem nagy ordongoseg nekik megtanulni.Ja es persze meg nyomjak a nemetet is melle.Ha a magyar is hasonlo lenne masik 2-3 nyelvhez,mar egybol beirhatnank,h beszelek idegennyelvet,de egy percet sem aldoztam ra az eletmbol.Lasd cseh-lengyel-szlovak triot.Szinten.A 3 nyelv inkabb csak 1 tajszolasa a masiknak.Lengyel kollegina gond nelkul kommunikalt a csehekkel,es ertettek egymast.En meg csak lestem,ok meg azt nem birtak felfogni,h mijen nyelv az a magyar,ha senki sem erti?Nekem ettol tetszik meg jobban a dolog.Van egy nyelvunk,amit rettento misztikusnak tartanak mashol.Bar egy-ket lengyel elszolasat nem dijjaztam-dijjazom,amikor azzal fogadnak,h a magyar az cigany nyelv,es a magyarok nekik ciganyok, es ugy is elnek(csak nezz egyszer korul lengyeloszragban,es mingya felteszed a kerdest,h ki is a cigo?),meg,h az a huje,aki magyarul kommunikal,mert az ovek csodalatos.En inkabb hanyok a szlav nyelvektol.Igaz,en mindig azt mondom a lengyeleknek,h nekunk magyaroknak minden szlav csak "orosz.Es amugy ezekben a szlav orszagos turaim soran szinte nagyon minimalis esetben tudtam az angolt hasznalni.Sokszor ojan ertetlenul neznek ram mint egy birkara,mert meg azt sem ismerik fel,h angolul probalok a nyomorulthoz szolni.Lovesuk sincs mijen nyelv is az az angol.Ugyhogy semmivel sem vagyunk lemaradva senkitol sem.Szerintem.Csak van egy nagyon kulonleges nyelvunk,ami nemis indoeuropai,tehat itt a sok szlav,akarmijen nep az idiota gayogasaval nem megy semmire,ha eltevedt valahol.Nem ugy mint egymas orszagaban.hehe:-)
Kutyakulak 2009.07.06 14:08:00
@JayP: Es te meg honnan szedted,h Franciaorszag lakossaga 100 millio? Kicsit tobb mint a fele csak.Kb. 59 millio.Es a spanyolok? 38 millio.Nem tudom,honnan szeded ezeket a szamokat.A legnepesebb orszag Europaban Nemetorszag. kb. 81 millios nepesseggel.Nincs abban semmi rossz,h mi "csak" 10 millioan vagyunk.Europaban a 21. szazadban mar nem ez a kerdes.Lehet hallatni a hangjat egy kis orszagnak is.Lasd pl.Luxembourg. Kicsi,de megis az egyik fontos penzugyi kozpontja Europanak.De nemis ez a lenyeg.
Végre nem csak a királyi postát lehet szapulni, arra már úgyis van egy zsírúj blog. Úgy tűnik a UPS magyar végén is előfordulnak komolyabb koordinációs kihívások. Például, hogy a német címzésű misztikus "Kocskemét" nevű város telefonos segítség nélkül is…..