Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arthur Fleck

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „A párod családjában eddig szinte senkivel nem találtad meg a közös hangot, udvarias vagy és annyi. De néha azt is érzed, hogy néhány családtaggal ott emberileg is akadnak gondok” – Levélírónk pusztán egy elméleti kérdést küldött, habár még így is sokan lehetnek érintettek…..
                       „40 felett oda kell figyelni a test jelzéseire, felismerni az új határokat, nem pedig a kapuzárási pánik gőzétől hajtva belerohanni az életbe” - Posztolónk a saját pozitív és a korosztályába tartozó férfiak negatív példáival szeretné illusztrálni, hogy negyven fölött is van…..
Gretta 2019 legexkluzívabb jachtja 2019.12.02 13:17:46
Még az álmaidnál is szebb - talán így lehetne jellemezni a világ egyik legexkluzívabb jachtját, az Aurora Borealist. Tény, hogy nem ez a legnagyobb és legpazarabb hajóbelső, amit el tudsz képzelni, de meg fogsz lepődni, mennyire tökéletesen néz ki! A laikusok számára első ránézésre nem tűnik túl…..
                       Levélírónk tétlenül szemléli, ahogy a barátnője egy nála kétszer idősebb pasival haverkodik. A csaj lassan már többet van együtt vele, mint Posztolónkkal, mégis azzal nyugtatja, hogy nincs köztük semmi, mert a pasinak nem kell barátnő. Elfogadható egy ilyen válasz, vagy jobb…..
                       „Nem iszik, nem cigizik, viszont cserébe pszichopata. Nekem kevés az, hogy csak a jó periódusában kell elkapni” - És ez csak egy tünet az elmebeteg pasiknál, de amikor elhangzik a „nem igaz, hogy erre sem vagy képes?!” – mondat, az nem valaminek a vége, hanem valaminek a…..
                       A nők hajlamosabbak a kapcsolatfüggőségre, amivel nem is lenne baj, ha előbb idejében lezárnák a még aktuálisat, ahogy az Levélírónk esetében sajnos nem történt meg. A barátnő már rég mással volt, miközben azt éreztette aktuális pasijával, hogy minden oké. Vannak nők, akik…..
                       „Azzal állt elő, hogy ő csak engem akar, írta, hogy sokat gondol rám és nem így tervezte, nem tudja, mi ez az érzés benne" - A kapcsolatban csak egy szabály volt: ha a pasi talál valakit, időben szóljon a partnerének, hogy tudjon rá készülni. Ez nem következett be, a dolog…..
Arthur Fleck 2019.11.20 20:21:27
                       A lány részéről volt egy kis félresiklás a kapcsolat elején, és ez a nüansz is talán közrejátszik Levélírónk döntésében, miszerint esze ágában sincs elvenni barátnőjét. Hogyan folytatódhat egy olyan kapcsolat, ami sosem volt igazán lángoló, csupán két ember szexuális…..
Arthur Fleck 2019.11.19 08:49:16
                       „Ő egyszer sem mondta, hogy bemutatna a barátainak, vagy a családjának, de állítólag mesélt rólam nekik, de nekem ez nem elég” - Levélírónk arra gondol, hogy azért kezeli ilyen lazán a kapcsolatot a pasija, mert ismerte a volt barátját, ráadásul a szabadság igénye is elég…..
Arthur Fleck 2019.11.19 08:41:13