Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boszizsu

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken elektronikus szavazás. Átírták a címet, mást egy betűt se...
boszizsu 2013.04.19 14:08:11
@szép új világ...: én csak az emet.gov.hu oldalán keresgéltem a pályázati eredmények között, és ezt a bejelentkezési oldalt dobta fel. Bejelentkezni lehet, de regisztrálási lehetőséget nem találtam. Lehet, hogy én vagyok a sületlen hozzá :)
Rémálom blog Ébredés 2009.04.10 19:19:00
Kaptunk anyóstól egy jó hírt, kiteszem ide, hogy ne tűnjön el a kommentek tengerében. Ha figyelemmel kísértétek az eseményeket, tudjátok, miről van szó, ha nem, kérlek olvassátok el az előző bejegyzést. Zsuzsának kitartást, sok sikert és boldogságot kívánok! Már csak azt…..
boszizsu 2009.05.08 18:22:26
@anyós: Anyám! Azt gondolom, hogy a rólam való kommunikáció nem egyenlő a velem való kommunikációval.
Biztosan sokkal eredményesebben tudnánk helyrerakni a jelenlegi konfliktusos helyzetet, ha mindezeket a gondolatokat velem osztanád meg. Tudod a telefonszámomat, tudod az emailcímemet, és kéthetente találkozunk. Hasznosabb volna, ha a kétségeidet személyesen velem osztanád meg.

A lányod.
boszizsu 2009.05.11 18:24:43
@anyós:

Anyám, nagyon szívesen meghallgatom a véleményedet. Szemtől szemben. Ha minden igaz, akkor a hétvégén találkozunk. Beszéljünk végre normálisan! 33 év után végre ideje, azt hiszem.
...a közönség felállva tapsolt (őrjöngött).A zsűri felállva tapsolt.GyönyörűCsodálatosFenomenálisElképesztőBámulatosTöbb jelző nem jut most eszembe, de ezt nem is lehet leírni, ezt látni kell.Ezt hallani kell!Én tegnap óta több, mint tízszer megnéztem. Bizsergett a hátam…..
Az alábbi történet szépen bemutatja a szcientológusok által közkedvelt, kapcsolatmegszakításnak nevezett intézményt. Ehhez - állítólag - csak akkor folyamodnak, ha már semmilyen más megoldás nincs egy konfliktus kezelésére. Saját tapasztalatom viszont az, hogy elég könnyen…..
boszizsu 2009.01.13 11:54:41
@gromit:

Ez még megvan, de nem egyszerű megtartani, ha valaki folyamatosan azon dolgozik, hogy lealázzon, befeketítsen, hazugságokat terjesszen rólam a gyerekeimnek és ismeretleneknek.

scarlet ruby:

én ennél többet nem várok el. De azt igen, hogy figyeljen rám, ha beszélünk, pakoljon el maga után, és várja ki míg befejezem a másokkal való beszédemet, vagy ne kotyogjon bele, ha telefonálol pl üzleti ügyben. Szerintem ez nem halálos egyik gyerektől sem.
boszizsu 2009.01.13 11:58:49
@Gera:

ha egy gyerek 8 éven keresztül azt hallja a nagyszüleitől, hogy "Ne törődj az anyáddal, majd mi megvédünk" vagy hogy "Túl szigorúan bánik veled az anyád"
Nekem gyakran mondták, hogy "porosz" vagyok a gyerekekkel (közben meg kiderül, hogy következetlen és felelőtlen) szóval elég rázós.

Szerintem bármelyik gyereket meg lehet hülyíteni azzal, ha állandóan két ellentétes irányítás között van.

A fiam pl a saját védelmében teljesen kimarad a dolgokból. Egyszer beszélt telefonon a nagyanyjával, és azt mondta a mamának, hogy szerintem ki kéne békülnöd apával. A nagyanyja minősíthetetlen stílusban elmondta a férjemet mindennek. Ott áltam, és láttam, ahogy a gyerek összeomlik telefonnal a kezében. Potyogtak a könnyei. Ezek után bármikor átadom a telefont neki, rövid idő után azt mondja, hogy most inkább játszom. No comment.
Bosziblog rége-srégen 2008.10.01 20:36:00
Régesrégen vezettem már blogot valahol máshol. Az előzmények itten olvashatók: Boszi korai írásaiAzt nem merem megígérni még magamnak sem, hogy mindennap vagy hetente vagy ritkán vagy gyakran... Néha beesek aztán írok valamit magamnak, magamról, vagy magamnak másokról...
Bosziblog Első bejegyzés 2008.09.11 14:21:43
A célom az, hogy olyan emberré váljak, aki a saját tapasztalatai és megfigyelései és következtetései alapján hozza meg a döntéseit, így képes felelősséget vállalni a tetteiért és azok következményeiért...