Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Princess of Darkness (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Disznó férfiak 2010.10.04 07:00:00
-Most nézz oda, Ildici: erről beszélek. Itt áll a zsákban a halom vasalatlan ruha már egy hónapja, és nem veszi rá magát. Azt mondja, majd ha a vasaltak elfogynak a szekrényéből, majd akkor. Én meg meg nem csinálom helyette, az hétszentség. Utálok vasalni. Mondjuk a…..
Princess of Darkness (törölt) 2010.10.04 13:49:21
Istenem hogy mekkora hülyék vannak... Nem itt kéne kiteregetni a szennyest. Én ezekre a dolgokra nem lennék büszke, te meg még világgá is kürtölöd. Gratulálok.

Én nő létemre, ha visszamehetnék az időben rögvest főbelőném azt aki kitalálta ezt a baromságot. Női egyenjogúság.. az összesnek a kezébe az 50 kilós cementes zsák ha annyira dolgozni akar. A nőnek az a dolga h elvégezze a házimunkát, a férfinak meg az h keresse a pénzt a családja eltartására. Ez így oké. Minek mész hozzá egy igénytelen bunkóhoz? Olyan férfivel legyél együtt, akit szeretsz annyira, hogy hajlandó vagy megcsinálni a házimunkát. A haverokról meg anynit, hogy bztosan neked is vannak "barátnőid", azokkal biztos nem találkozol soha...

Jöhet a duma: A mai világban nem tud annyit keresni h eltartsa a családot... nekemis dolgozni kell. blablabla. Ígyvan.. és? nemkell gyereket vállalni ha nem vállalod a vele járó gondokat, meg nincsen meg az anyagi háttered. Ez van. Ahelyett h széjjelkürtölöd a baromságot el kéne gondolkoznod... Mindenki tisztában van vele, hogy a gyerek pénzbe és időbe kerül, és az emberek szívesen költenek a gyerekükre pénzt és időt, mert szeretik. Ahelyett h itt nyavajogsz a nagyvilágnak, örülj hogy ennyi időt tölthetsz a gyerekeddel. Attól hogy itt leírod neked semmivel se lesz jobb, maximum sokan hülyének fognak nézni miatta. Szép kis család lehettek, ha ilyen egyszerű dolgokat sem tudtok megbeszélni egymással...

Gratulálok.

Különben a nőknél sokkal visszataszítóbb az igénytelenség. Elég sok helyen látható, hogy sajnos a nők igénytelenebbek mint a férfiak, az, hogy bemész egy nyilvános rendezvényen egy NŐI WC-be vagy zuhanyzóba és azt látod hogy véres betétek, tamponok szét vannak dobálva és hadd ne soroljak további undormányokat, hát ez kritikán aluli.Még hogy a férfiak igénytelenebbek.. Hát akkor ez mi, ha nem igénytelenség? Mindkét nem tagjai közt vannak igénytelenek és normálisak. Nem kell általánosítani... Jó emberek között élhetsz, ha arrafelé minden férfi ilyen...
Nagyobb térképre váltás Ha nem tudnánk, hogy igaz. Legalábbis hiteles szemtanúk szerint. Brit-Kolumbia tartományban, egy Boston Bar nevű helyen forgatták. Az Alexander-alagútban. 1. főút, két és fél órára Vancouvertől. Két hét alatt készült el és talán nem túlzás azt…..
Princess of Darkness (törölt) 2010.05.31 18:46:16
Én most két hétre eltűnök jól megérdemelt munkakerülésemre (aka. nyaralás), de a blog ezalatt sem szünetel. Előre betárazott konzervposztok élesednek minden hétköznap, nehogy a végén még fellendüljön a gazdaság. Előrebocsátom, nem mai játékok lesznek, mert a régebben…..
Princess of Darkness (törölt) 2008.08.25 12:00:29
Aranyos kis point-n-click kalandot, a Stoneage Samet küldte be Tamás. Egy ősemberrel (aki minimum Homo erectus, mert eszközöket is készít) kell megállni a helyünket az őskorban: először életben maradni, majd családot alapítani, aztán egy brutális leszámolási jelenetben…..
Mateusz Skutnik, a Submachine-sorozat és a Daymare-széria alkotója újabb projektje a 10 Gnomes, ami könnyed kis ujjgyakorlat a point-n-click kalandjátékok között: epizódonként tíz gnómot kell megtalálni a kattintható képeken, a kihívás csupán annyi, hogy a kis törpék nagyon…..