Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakmuszpapír

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár már korábban kifejtettük, hogy a házasságok számának csökkenése nem probléma, mert semmi nem bizonyítja, hogy a házasság boldogabbá teszi az egyént és stabilabbá a társadalmat, sokan mégis lamentálnak azon, hogy egyre kevesebb ember áll oltár vagy anyakönyvvezető elé.Nem értik, mi a baj. Túl sok…..
lakmuszpapír 2019.11.15 22:37:52
@József Szebelédi:
Nekem nem ez jött le a hozzászólásaiból, talán azért mert én is hasonló cipőben járok, mint Ő. Nincs hitelem, saját lakásom van, új az autóm (nem prémium márka, középkategóriás, de max felszereltséggel) és van a bankban egy normális családi házra való zsozsóm.
Én is rendes srác voltam korábban, ugyanolyan kapcsolatot szerettem volna mint a szüleimé, de szarba se vettek a kortárs csajok. Nem voltam elég érdekes a "fura" érdeklődési köreimmel (ami miatt később beutaztam a fél világot és a magyar átlagbér többszörösét keresem most). Mostanra átlagos alkatból kockás hasra gyúrtam magam és csak röhögök a 40-es csajok vergődésén, akiknek mára már érdekes lettem. 20-as és kora 30-as csajokat döngetek és rendesen kiábrándultam a női nemből. Vannak normális nők, én magam is ismerek jó párat, de ők rendes párkapcsolatban élnek. Akik még a piacon vannak, azok általában így vagy úgy de selejtesek, gondolom én magam is az vagyok (de engem ez már nem érdekel).