Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Runner42

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden: nem reménytelen. Ezért még fontosabb, hogy tegyünk meg mindent a terjedés ellen!De akkor miért halljuk annyi helyről, hogy ez a vírus már megállíthatatlan? Ez is abból az örök problémából fakad, hogy legtöbben azt tekintik komoly embernek, aki mindig mindent nagyon tud. A sajtó is az ilyen…..
Runner42 2020.03.23 00:23:28
@teéjesenmindegy:

4 hét alatt megállították, 2,5 dolláros gyorstesztet használtak, félóra alatt mindenki mobilján ott volt az eredmény. Kocsiból kiszállni sem kellett a teszt elvégzéséhez. Igen, kellett karantén, a kontaktok lenyomozása. 8 ezernél megfogták a vírust, 0,9% mortalitással.

Mi, amit csinálunk és a többi európai ország, totális csőd. A vírus terjedése gauss görbét mutat. A csúcsa katasztrófa több tízezres halálozási számmal, egyetlen ellátó rendszer sem bírja. Még a lombard sem, pedig az oecd besorolása alapján 10-ből 9.9 a minősítése. Ennek a gauss görbének a csúcsát akarja európa leszorítani annyira, hogy az ellátó rendszer elbírja. Nem bírja, a magyar meg még annyit sem bír majd, mint az olasz, vagy spanyol.

Te a magyar tesztelési számokat hasonlítod a koreaihoz. Szégyelld magad. Ennyire erővel hasonlíthatod a málnaszemet a dinnyével, mennyiségre ugyanannyi, 1. Melyikkel élsz tovább?
Ott bárki tesztelhette magàt a drive through állomásokon. Itthon még azokat sem tesztelik, akik bizonyítottan közeli kapcsolatban voltak fertőzött személlyel, kivéve ha pintèr sándor a neve.

Korea bizonyított egy hónap alatt lezárta a járványt, kiváló eredménnyel. Bármennyiben fogadok, higy nálunk nem fog megállni 8 ezer alatt a fertőzöttek száma.
Mi az? 200 milliárd forintot elköltöttünk rá, köze nincs az eredeti tervekhez, köze nincs a látványtervekhez, a látogatói 10%-át sem tudja parkolóval várni, de megérte, mert a miniszterelnök úr boldog? Jó, persze, a választ ellőttem a címben, így nem nehéz. Annyi butaság elhangzott már a Puskás -…..
Runner42 2019.11.15 12:35:53
@teéjesenmindegy:
Ha már megszólítottál válaszolok. Nem szoktak hozzá az ott lakók. Én 20 éve élek a környéken és megszokhatatlan a felfordulás, amit egy rendezvény okoz az arénában, vagy a stadionban. A stadiont az 50-es évekl elején építették, amikor külváros volt zugló. A tervezett dugódíjat a Hungária körúton belül akarták szedni. Nincsenek parkolóházak, nincs infrastruktúra. Ezek tények, amelyek nmellett nem lehet elmenni szótalnul. Elmomdom, Bécsben hogyan védik a lakókat hasonló helyzetben. Az utcán max 2 órát lehet parkolni. A wiener stadthalle mellett számos parkolóház van, ahol megoldott a kulturált parkolás, még az én kelet-európai béremből is kifizethető. Ha, egy autóban 3 vendég érkezik az arénába mindjárt ingyenes a parkolás.
Ez európai megoldás, ott felelős ember, jó döntéseket hoznak. Hasonlítsd ehhez, a mi megoldásunkat. Rendezvény idején a lakók a saját lakásukba nem tudnak bejutni, mert a járdán is autók parkolnak, babakocsit nem lehet tolni a járdán sem. A hülye magyar szolgálati teherautóval jár koncertre, foci meccsre!
Aki, erre azt mondja, hogy ez jól van, annak is csak annyi esze van, mint a diktátornak.

Más, a világon mindenhol a versenysportnak el kell tartania magát szponzori pénzből. Közpénzből nem támogat senki versenysportot, csak tömegsportot. Ha, a hazai kutyaütők nem képesek annyi érdeklődőt összehozni, hogy szponzorokból megéljen a magyar foci, akkor életképtelen. Menjenek el kapálni, mindenkinek jobb lesz. A diktátor hiába önti bele a közpénzt a fociba, attól jobb nem lesz, csak a NER és talpnyalói gazdagodnak abból is. Ebben az országban semmi sem úgy működik, ahogy annak működnie kellene.