Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angel1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Pimasz úr alámerül 2009.03.23 14:32:00
Nagy hiány van a magyar médiában rejtett kamerás, oknyomozó riportokból, a táska mélyén pislogó objektív országos csatornán legfeljebb a Naplóban tűnik fel néha, ott sem lepleznek le ugye semmit, a cél ahogy mondani szokás a társadalmi jelenségek feltárása, vagyis hogy senkinek…..
Újabb múltfeltárást indít az MTV, ráadásul most nem rendszerváltás előtti évekről, hanem rendszerváltás körüli, és az azt követő nehéz időkről. A műsorvezető pedig hiteles, szeretjük. "Visszajátszás címmel egész éves műsorsorozatot indít Erdős Gábor a…..
angel1 2008.12.24 00:33:10
@Dmg:

Kedves Dmg!

A másik nyertes riportot az mtv.hu/szempont oldalon tudod megnézni. A Szempont c. műsor archívumában keresd, a 2008.08.28.-i adás végén van. Egy hotelről szól, a riporter Biró Szilvia.
Én már megtaláltam.
Vagy már megint a végtelen valószínűtlenség hajtóművét izzították be az RTL Klubnál, vagy asztrológust alkalmaznak a programtervezéshez. Mert mégis, hogy lehet, hogy Imi pont aznap kezd el nyomozni a hamis rokkantkártyák ügyében a Mátyás téren, amikor rabosítják az RTL Klub…..
Kurvaélet, nem lehet úgy tévézni a TV2, vagy bármelyik más tévé adását nézve, hogy az ember 20 percenként ne kapkodjon a rohadt távkapcsoló után (pedig lenne jobb dolga), mert jön a reklám, a kibaszott hangos 10 perc, amiről hiába állították korábban, hogy nem, nem hangosabb,…..
Pár nappal ezelőtt már megírtuk, hogy Jakupcsek Gabriellát augusztus végétől nem fogjuk látni a Mokkában, szülési szabadságra megy, helyettesét pedig már keresik. Demcsák Zsuzsát dobta ki a gép, a TV2 szóvivője szerint hosszas válogatás után esett rá a választás.…..
angel1 2008.08.18 19:14:09
Lehet, hogy mégiscsak van Isten, és tényleg egy prűd, szerencsétlen fickó, akinek Semjén Zsolt a legjobb haverja? Mindenesetre a Mokkán most bosszút állt minden eddigi hülyeségükért, csúnya fergeteget küldött a stábra és szétzavarta ez egész bűnös bandát. Ennél már…..