Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palyazzz

7 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
Palyazzz 2010.04.13 09:15:16
@manyike: soha nem az a kérdés hogy ki a sáros, hanem hogy kit gondolnak annak az emberek. s pillanatnyilag be kell látnod hogy az szdsz egy negatív stigma a legtöbb szavazónak, ha ezt sikeresen rásütik az LMP-re akkor ott is fog tartani hamarosan mint a szadesz, ellenben ha sikeresen elhárítja ezt, akkor egy jobbra-balra nyitott pozícióba lavírozhatja magát.
Palyazzz 2010.04.13 14:49:39
@Diocles: Abszolút csapda ez az mszp részéről és ha valami okosat nem találnak ki az lmp-sek akkor könnyen rajtuk marad az új szdsz stigmája.
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Amikor elkezdtem írni ezt a blogot, tényleg nem tudtam, hogy mire számíthatok. Nem sejtettem, hogy mennyire magával ragad a rendszeres írás lehetősége, mennyi értékes hozzászólást kapok, és azt sem hittem, hogy ezeken túlmenően leginkább a személyemmel kapcsolatos, hol kicsit, hol…..
Palyazzz 2010.03.06 07:52:04
LMP és amit sejtettünk:

szazhetvenhat.blog.hu/

Kicsit kétségbeesettnek tűnik.
Az alábbiakban a MÁV legújabb akciós ajánlatát szeretném kicsit boncolgatni.Már az elején felvetődik a kérdés, hogy mennyi értelme van a MÁV-ot reklámozni. Hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a szolgáltatás színvonalának és az ehhez mérten kiszabott árnak köszönhetően…..
Megújult az EU Pályázati Portál, amely új rovatokkal és folyamatosan friss tartalommal jelentkezik sok új és ingyenes szolgáltatást beindítva. Mostantól egy webhelyen érhető el a mintegy 8000 milliárd forintnyi uniós forrásról szóló info: az ÚMFT és az ÚMVP hírei, de az…..
Újabb érdekes marketing dizájnnal rukkolt elő a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) az uniós források elosztását kezelő állami szervezet. Az NFÜ-t leginkább onnan ismerjük, hogy ahol épp „Európa épül” ott csúnya nagy hirdetőtáblákon ezt az arcunkba döngöli és…..
Grafter „Mindenkit hazahozunk” 2009.06.30 09:43:00
Kis pihenő után folytatódjon a plakátelemzés az időszakhoz illő témákkal. Ha már nyár, akkor jöjjön egy utazási iroda, amely egy egészen új megközelítéssel rukkolt elő.A fent látható hirdetésben nem öltek különösebb energiát a kép túlbonyolításába. Egyszerűen fogtak…..
Elképesztő, hogy meddig ér el a marketingkommunikáció keze, úgy tűnik, még Isten sem maradhat ki a reklámiparból, Ő is kampánytéma lett. De mi is ez valójában?A kampány a londoni buszok oldalán megjelent feliratokra („Probably there is no God, now stop worrying, enjoy your…..
Grafter Lehet más, érzem! 2009.06.03 09:24:00
Az EP-kampány elemezgetéseit folytatva nézzünk egy olyan pártot, mely nem olyan rég jött létre, mégis sikerült elérnie, hogy a legnagyobbak között szerepelhessen a választási listán.A Lehet Más a Politika, röviden LMP és a Humanista Párt közös kampányát eleinte nem tudtam…..
Grafter Győzhet a Jobbik? 2009.06.02 09:08:00
Az EP-választások közeledtével egyre nagyobb tömegben zúdulnak ránk mind a plakátokról, mind a TV-spotok vagy vírusvideók révén a pártok  választási üzenetei. Szó esett már eddig az MDF, SZDSZ és MSZP kampányanyagáról. Lássuk most a „nagy mumus”, a Jobbik…..
Grafter Reklámozz hóemberrel! 2009.02.26 10:18:00
Ha már tél és hóesés, nézzünk egy olyan ötletet, amely talán minden idők legolcsóbb, és egyben „legtiszavirágéletűbb” kreatív megoldása, a hóember. Nem olyan rég a körúton sétálva a képen látható figurára lettem figyelmes. A élelmiszerüzlet vezetője vicces…..
Egyszerűsödtek a feltételek. Gyorsabb a pályázatok átfutási idejeA pályázat keretében 25-50, sőt akár 70%-os vissza nem térítendő támogatás igényelhető elsősorban eszközbeszerzésre és információtechnológiai fejlesztésre.A több, mint 20 milliárd forintos keretből a…..
 Mi a politika művészete?Te hogyan látod? Az Európai Parlament webszerkesztősége nemrég „Legyen a vendégfényképészünk!” címmel, hat hónapig tartó fotópályázatot hirdetett az uniót érintő aktuális témákban. Amatőr és professzionális fényképészek…..
 A kérdést eddig sokan feltehették, de válaszokat csak utánajárással innen-onnan összeszedve találhattak. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint írják a „közvélemény igényeinek kielégítése céljából” éppen ezért létrehozta a JElentéskészítő és…..
Oktatási tanácsadóké az EU-s pénz harmada egy pályázatonCsak szörfözök a neten, olvasom a híreket és egy roppant részletes és érdekes cikkre bukkanok az indexen. A téma természetesen pályázatosdi. Sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan is tudnám a cikket 3 bekezdésben…..
Palyazzz 2009.02.09 19:01:43
Szmog, gáz, Google, plazmatévé. Van-e összefüggés e 4 szó közt? Szmogriadó volt Budapesten, mindenki tudja, aminek a betartása, ill. betartatása meglehetősen „magyarosra” sikerült, de ezen lépjünk túl „porhintéssel”. A gáz helyzet sem igényel…..
Az Európa Parlament kereskedelmi lobby szervezete (EuroCommerce) által életre hívott Európai Kereskedelem Napja eseménysorozatot minden év november ötödikén rendezik meg az EU tagállamaiban, így hazánkban is. A rendezvénynek az (lenne) a fő üzenete, hogy a kereskedelmet, mint a…..
Arra egyelőre még csak várhatunk, hogy itthon bárhova is megérkezzen a 4-es metró, de legalább a támogatási dokumentáció végre befutott Brüsszelbe. Azzal kapcsolatban, hogy miért is vett ennyi időt igénybe a támogatási kérelem eljuttatása – annak ellenére, hogy a kormány már július elején jóváhagyta…..
Az Európai Bizottság engedélyezte a magyar filmszakmai támogatási programot, miután a magyar hatóságok kulturális kritériumokkal egészítették ki azt. 2013-ig 231 millió eurót tartalmaz a program (a kiosztható adókedvezményekkel együtt persze). Az említett kulturális…..