Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mse76

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emese egy hónapja küzd ezért, hogy az Energiapp hibájából félrekönyvel (nem is könyvelt?) befizetést valahogy megtalálja feneketlen rendszerében az ELMŰ. A telefonálás, e-mailezés azonban egyelőre falra hányt borsó, a villanyóra meg áll, ha nem fizet. 2019.09.29 Az Energiapp telefonos…..
Mse76 2019.11.14 08:27:00
@Egri2: az eset velem történt a bank nem adja meg a partner bankszámlaszámát, ma megírom a folytatást, rosszul tudod és kivonaton sincs meg, nézz meg bármelyik bankkártyás kifizetésed. Ha elolvastad a cikket, akkor a banki appból, netbankból mindenhonnan kinyerhető fizetési igazolást elküldtem.
Mse76 2019.11.14 08:35:00
@Pyrrhus: egy kicsit hiányosak az infóid. Először is 2 villanyórám van két lakásban, az egyikben lakom, rendes villanyórával és soha egyetlen percet sem késtem semmilyen fizetéssel, kb. 30 éve fizetek számlákat. Egyáltalán nem azért van ott ilyen óra mert nem fizettem és az ELMŰ lecserélte, a saját költségemen önként szereltettem fel egy előrefizető mérőórát, mivel bérlők lakják és csak így tudom elkerülni, hogy ha nem fizetnek, akkor fizetésre bírjam őket (amíg nem rendezik a tartozásaikat nem lesz áram, de ez egy másik történet, hogy milyen nehéz kirakni hivatalosan, szabályok betartásával egy albérlőt, tudnék mesélni). Másrészt nem az utolsó pillanatban lett töltve, sőt azóta még 20 ezer forint értékben töltöttem fel rá áramot, ne mondd hogy el kellett volna fogadnom, hogy kifizetek valamit ami 1 hónapra elég lett volna, de nem kapok érte semmit. Mit csinál az a szerencsétlen aki mindig annyit tölt amennyi pénze van? az 1,5 hónapig áram nélkül marad?