Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zengakuren

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Christos Papaloucas az Új Testamentum eredeti, ógörög nyelvű szövegeinek kópiáit használta elsődleges forrásként ahhoz, hogy meghatározza Jézus halálának okát, és magyarázatot találjon arra, hogy miért halt meg viszonylag rövid idő alatt a kereszten. A keresztre feszítés…..
Zengakuren 2015.04.04 13:39:54
Szia, azon kívül, hogy az írás tele van pontatlanságokkal (melyeket úgy tűnik még mindig nem javítottál), szinte egy az egyben egy tavalyi cikkből másoltad: www.webbeteg.hu/cikkek/egyeb/15946/jezus-halalanak-lehetseges-okai

Tényleg nem akarok kekeckedni, mert különösebben nem érdekelne, de legalább a hibákat kijavíthattad volna, mielőtt ellenőrzés nélkül beschmitteled ide nekünk. Kár érte, mert izgalmas a téma.

A közösségi blogírás felelősségteljes munka, kicsit több igényességgel és kevésbé klikkvadász hozzáállással sok kellemes percet tudna okozni neked is és nekünk is. Mutasd meg nekünk, hogy van értelme olvasni a blogodat, én szurkolni fogok.
w Dömdödöm... 2006.12.22 19:36:00
Meghalt Lázár Ervin.Mesét mondani nehéz hivatás, ő viszont könnyedén művelte, vitorlázott a saját szabadon engedett fantáziáján, jó széllel, jó társasággal a fedélzeten. Mikkamakkával, Aromóval, a fékezhetetlen agyvelejű nyúllal, Szörnyeteg Lajossal, Ló Szerafinnal és a…..