Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lillapontjpg

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami persze nem teljesen igaz, hiszen eddig is épp elég időm lett volna posztolgatni, dehát az elmúlt hetekben inkább pihegtem, nyaraltam, Szerelmeseztem, BKV-ztam, barátkoztam, fagyiztam, fogszabályzótlanodtam, kóstolgattam, szervezkedtem, öltözködtem, alkoholizáltam, kutyáztam,…..
Scarlett Johansson mindig meg tud lepni - többször inkább a rossz irányba... Most azonban, ebben a nőies fekete ruhában kifejezetten tetszik. Még a nyaklánccal is ki tudnék békülni (annak ellenére, hogy én talán soha nem venném fel).8/10 ..
Nem lenne semmi baj Christian Louboutin lenti retiküljével, ha nem lenne ennyire rikító rózsaszínű, így viszont nem tetszik. Ráadásul az aranyat sem igazán kedvelem, így az is érthető lenne részemről, ha citromdíjjal tüntettem volna ki. Ami miatt mégsem: a táskán a kis…..
Éppen kedélyesen autózgattam a városban, amikor az egyik piros lámpánál az ablakon kibambulva Rúzsa Magdi nézett rám boci szemekkel egy óriásplakátról. Hirtelen nem tudtam összerakni a reklám üzenetét, képtelen voltam megfejteni, mi köze van Magdinak egy nyelviskolához, ezért…..
lillapontjpg 2008.08.09 14:48:49
Subba Hülye videó: Őrült nyár 2008.08.07 10:24:00
Amikor ilyen videók bukkannak fel az interneten elgondolkozunk. Vajon hol lehetnek ezek az emberek most? Milyen állomáshoz érkeztek az életükben? Vajon mennyire átkozzák a napot, amikor ebben részt vettek? Még egyszer megnéztük a videót, és igazából már annyira nem is…..
lillapontjpg 2008.08.07 10:27:57
hmm
lillapontjpg 2008.08.07 10:28:28