Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pooty

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje már őrizgetem ezt a fórumlinket, de most ellövöm, mert éppen vasárnap délutáni könnyed szórakozásnak való kis marhaság. A NeoGaf olvasói viccelődtek azon, hogy ismert videojátékok címéből kivettek egy-egy betűt úgy, hogy a cím továbbra is értelmes maradjon, majd…..
Zombik, mutáns patkányok, fegyverek, vér, disztroj, tequila. Ezt nyújtja a Tequila Zombies 2, meg két főhőst, a kigyúrt macsót meg a bögyös rendőrcsajt, akik rendületlenül küzdenek a Mexikóból érkezett zombik ellen. Szokás szerint a hentelésért pénzt kapunk, abból pedig…..
pooty 2012.09.10 21:40:22
@Kappa: Robocophoz gyűjteni kell pénzt, hogy gyakorlatilag teljesen feltápold magad(minigun, lighting gun, full armor), illetve érdemes az aknavetőkkel próbálkozni.
Van olyan az olvasók között, aki nem szereti a gumimacikat? Mármint enni. Vagy olyan, aki verni szereti őket? Esetleg mexikói álarcos harcos? Nos képzeljük el, hogy békésen vásárolgatunk kigyúrt testünkkel egy közértben, majd azon kapjuk magunkat, hogy egy ismeretlen világban…..
pooty 2012.04.18 21:03:16
@Darvászó Koppány: Úgy rémlik, hogy a sebesség is számít. Az utolsó fal előtt is közel max. sebességgel kell mozognod.
pooty 2012.04.19 15:11:47
@Darvászó Koppány: Ja ott. Ott már nincs tovább. Kint a fő menüben tudsz átváltani Survival mode-ra, végtelen számú ajtóval és további challenge-ekkel :).
Ha valaki nem követi szinte napi rendszerességgel a rali-világbajnokság eseményeit, annak a fenti mondat több része is szemet szúrhatott. Évek óta nagy port kavartak a taktikázások, cél előtti lassítások és társaik, így az idei évtől alaposan megváltoztatták a rajtoltatási…..
pooty 2012.02.10 15:13:51
@Czobi1023: Ugyan a 2012-es montit közvetítette az europsort, és mintha arról lett volna szó, hogy az egész évadot adják, tényleg nincs benne a TV műsorukban. Az már csak érdekesség, hogy a WRC.com a digi tv-t jelöli meg magyarországi közvetítő csatornának...
www.wrc.com/fanzone/wrc-tv-guide/
pooty 2012.02.11 20:21:19
@Czobi1023: adták a többi napot is, csak, ha jól emlékszem, a snooker vagy darts miatt csúszott az eredeti adásidő...
Én az eurosportplayeren néztem vissza a napi összefoglalókat :)