Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ökohős Kihívás APP

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok cikk született már ebben a témában, ami azt a mítoszt döntögeti, hogy a növényi étrend nagyságrendekkel drágább, mint a mindenevő, ami miatt a vegánság a privilegizált rétegek sportja. Mi ennek az alapja? Manapság a gyártók végre kezdik felfedezni hogy a vegán címkével meg lehet pörgetni az…..
Minden kezdet nehéz. Különösen igaz ez akkor, ha eddigi megszokott életvitelünkön szeretnénk változtatni. A globális hulladékprobléma egyre égetőbbé válik, aminek tetemes részét teszik ki a műanyag csomagolások. A gyártók számára ez a legolcsóbb, ráadásul élelmiszer-biztonsági szempontoknak is…..
Ökohős Kihívás APP 2020.01.08 15:41:08
@hedgehog89:
Kedves Olvasó!

Oldalunk ezen posztja egy könnyen emészthető, figyelemfelhívó írás, célja az általunk fejlesztett applikáció használatára való felhívás. Az Ökohős Kihívás APP szintén koránt sem tökéletes, folyamatosan formálódik. Saját ötlet saját befektetés alapján, alapvetően egy játékos kis alkalmazás, ami apró, vagy éppensséggel nagyobb lépésekre sarkall, attól függően, ki mennyire képes környezettudatos lépéseket figanatosítani az életében.

"Vásárlásunkkal szavazunk", így fontosnak tartjuk szinte minden írásunkban és a való életben is hangoztatni, hogy eleve a vásárlással próbáljunk minél kevesebb felesleges hulladékot hazavinni otthonunkba, így idővel a gyártók is változni fognak, változnak is, mint látjuk.

Saját képet nem mindig van időnk és alkamnunk készíteni, főleg, ha az ember utazás közben kell tartalmat előállítson, de az ilyen stockphoto oldalakon lehetőség van "donate" módján köszönetet mondani az alkotóknak a gyors segítségért. Mi magunk használunk és elő is állítunk hasonló fotókat.

Az észrevételek köszönjük ,az építő jellegű kritikát mindig szívesen fogadjuk.
Pár hete jelentettük be, hogy úton van környezettudatosságot fejlesztő játékos alkalmazásunk. Jelentjük, az Androidos verzió már elérhető a Google Play Áruházban!  Mi is ez? Az előző bejegyzésünkben hosszabban olvashattok az app létrehozásáról, itt most  röviden a lényeget emelnénk ki. Egy olyan…..
Ökohős Kihívás Elindultunk! 2019.11.09 19:25:26
Pár héten belül elstartol a Városökológia Bt. klímatudatosságot erősítő saját fejlesztésű mobil applikációja, az Ökohős Kihívás! Csapatunk a Balaton déli partjától a Tisza mentén át a Mátravidék számos településén segíti Helyi Klímastratégiák kidolgozását, melyekhez környezeti nevelést célzó…..