Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EmmaBoti

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
EmmaBoti 2008.08.20 08:58:45
Sziasztok!

Nem tudtam jönni egy ideig, bár látom, nem sokan reagáltak arra, ami írtam... Vagy hallgatás beleegyezés? :)

Zozy, felsorolásban írtam, h mi nem érdekel, ami mostanában annyira leköti az embereket: politika, "nagy" hírek, így került bele a ft, mert mindenhol erről van szó mostanában... Persze, az árfolyamot figyelem, igen, euró a fizetés, ebből számolják a forintot.

A jogdíjam az igazgatóm után havi 200ezer körül szokott lenni, ehhez jön a fizetésem, ez együtt átlagosan 5-600 ezer körül van.

Otievmoae. Nem reagáltál semmit arra, amit korábban írtam, de ezt sejtettem, mert a stílusodból ez következik. Nem kell ömlengeni, egyetérteni sem kell, és arra való a fórum, h elmondjuk a véleményünket. De azt gondolom, az a lényeg, hogy ne legyünk bunkók és ne bántsunk meg másokat. Ez alap kellene, hogy legyen a normális embereknél függetlenül attól, hogy flp-sek vagy nem. Nincs a kettő kapcsolatban.

Nekem eszembe sem jutna, hogy lebalekozzam azt, aki nem csinálja ezt az üzletet, hogy ez alapján ítéljek meg embereket, hogy szidjak valakit azért, mert nem jött be neki ez a dolog. Szomorú, hogy a másik oldalon nem ez a helyzet. Mérgünkben és elkeseredettségünkben a legkönnyebb szidni a másikat, agymosottnak nevezni, betegnek titulálni és hasonló. Amikor egy hosszú hozzászólást rövidre zársz azzal, hogy beteg vagy, majd meggyógyulsz, az szerintem meglehetősen bunkó dolog. Inkább hallgass ilyenkor, bölcsebb maradsz...

Azt gondolom, nagyon igaz a mondás: fejétől bűzlik a hal... Mindkét részre igaz ez: azok az flp-sek, akik szidják a nem flp-seket, azok szerintem nem feltétlen sikeresek, iletve maguk is tele vannak még bizonytalansággal, és az emiatti dühüket vetítik ki a velük egyet nem értőkre.
Ahogyan az is tény, hogy akik uninteligens stílusban agymosottaznak, azokat biztosan valami sérelem érte, nem voltak ebben sikeresek, esetleg másban sem azok vagy nem boldogok, és azért beszélnek ilyen dühvel és cinizmussal, mert ez az érzelem dominál az életükben. Szomorú, ha valakinek ez a fő motivációja...

Tudom, hogy itt kevesen vannak, akik egyetértenek velem, és majd jön a hozzászólások özöne, hogy mekkora hülye vagyok vagy szerencsés és hasonlók. Mindegy, mert nem az egyetértés miatt írtam, hanem mert kikívánkozott ez belőlem, mert rém elkeserítő, amiket fent olvasok... A szidást meg jól bírom, ha nincs alapja, sőt szeretem is kicsit, mert rendszerint irigységből fakad. :))))

Üdv, Judit
EmmaBoti 2008.08.20 09:26:16
Felicity, én nem tudom a megoldást, hogyan lehetne rendbetenni a rendszert, és önző módon ennél fontosabb a saját boldogulásom, a családom boldogulása és a gyerekeim jövője. Hogy akkor is biztos alapokat kapjanak lelkileg és anyagilag is, ha ilyen marad a rendszer... Nem kezd mindenki flp-zni szerencsére, ahogy ezt a fentiek is mutatják. A munkámat én is szerettem, szerettem bejárni, de ezt legalább annyira szeretem és több pénzt keresek.

Omlásveszély, az flp-nél 650ezer kártya van kiadva kb. Véleményem szerint, akik hálózatot is építenek és ebből élnek vagy ebből szeretnének, azok 15ezren lehetnek kb.
Balek nem az, aki belép, hanem aki kiesik. :))) Vicc volt, nem akarok balekozni én is, nem sértegetek inkább... Bár ha lebalekoznak, mert a boldogságomhoz a pénz is hozzájárul és elégedett vagyok, ahogy jópár munkatársam is, akkor boldogan vállalom a balekságot. :))

Péter, nincs kiadás, vásárlás van. Alsó és felső szinten egyaránt. Nem fizetsz úgy, hogy nem kapsz érte terméket. Az én csapatomban 30 aktív munkatárs van kb. Mindannyiauknak van 10 vásárlója vagy van, akinek több. Ez rám is igaz, 10-15 embert látok el termékkel. A fizetésemet tehát 300 ember vásárlása után kapom, így működik a rendszer. Akkor omlik össze az üzletem, ha a 300 ember nagyrésze, akik hónapok óta fogyasztják és használják a termékeket, abbahagyják ezt. Nem szednek többet vitamint, nem használnak deót, fogkrémet, sampont, ki mit szokott vásárolni, nem lesznek betegségek a családjaikban, mindannyian tönkremennek anyagilag... Szóval lássuk be, erre elég kicsi az esély szerencsére.

Még egy adat: a csapatomból két ember indult a kezdő dobozzal a 30-40 indulóból. Később többen megvették, mert látták, hogy jó befektetés, hiszen ebben a legolcsóbbak a termékek. Magam is két havonta szoktam vásárolni egy dobozt, pedig nem vagyok balek és nem vertek át. :) Nem azért keresek ennyit, mert dobozokat vásárolnak a balekok, és aki ilyeneket ír, az nagyon nincs tisztában ezzel az egésszel vagy jól átverték olyan flp-sek, akik nem korrekt módon dolgoznak. Mert ilyenek is vannak bőven. Ahogy van igazságtalan és kivételezős tanár, udvariatlan boltos, pösze logopédus, korrupt rendőr, csaló vállalkozó, gyakorlatlan orvos, lassú pizzafutár és mindent elsózó szakács... De ettől még sok jó szakember van, sok remek iskola, kórház, jól menő üzlet. Ettől még elküldöm iskolába a gyerekemet, vásárolok boltba, orvos veszi ki a vakbelemet, és pizzát is szoktam rendelni olykor... Nem ítélem el pár képzetlen vagy a munkáját nem jól végző miatt az egészet. Nem lenne korrekt, nem igaz?

Üdv, Judit
EmmaBoti 2008.08.20 19:17:11
Azt hiszem, bárki, aki olvassa vagy olvasta ezt a fórumot, korrekt véleményt tud alkotni az előző hozzászólásodból... Indulat, semmi más. Tények és tudás nem áll az egész mögött, mert Neked tényleg fogalmad sincs, mi ez az üzlet.
Ha el akarnám magyarázni, ahhoz sok idő kellene, személyesen szívesen leülök egyszer, és elmondom, mekkora tévedésben vagy. Nagyon elől kellene kezdeni, valahol az abc-nél, mert az alapokban tévedsz és fröcsögsz az ésszerű érvek helyett.
Sajnálom, hogy azt hittem, itt lehet eszmét cserélni, látom, hogy a blog címe a lényeg, vagyis csak azt fogadják normálisan, aki az flp ellen van. Tényleg nem kellett volna bejönnöm, nem is tudom, miért írtam le a történetemet. Akkor világosnak kellett volna lennie, hogy itt az a menő, aki fröcsög, szid, anyázik, balekozik, nem kell őszintének lenni, mert annak jutalma van itt: el leeht húzni.
Ne nem is volt életcélom ide írogatni, csak szerettem volna, hogy a másik oldalt is lássátok, de úgy tűnik, az nem érdekel. Mert aki a másik oldalon van, az mind bunkó, kizsákmányol, átver és hazudik. Fogalmad sincs az életemről, az üzletemről és általában erről az üzletről.
Hozzáteszem, szerencse, mert Te vagy az az ember, akire nincs szükség az egyébként remekül működő csapatomban. Mindenki nem lett sikeres, aki belépett hozzám, de aki nem lett az, azok közül szerencsére senki nem mondhatja, hogy itt lenyúlták, ugyanis ilyesmi itt nincs. Nem jött be neki, nem csinálta, de semmit nem veszített. A legtöbben az üzletet nem építők közül továbbra és azóta is termékfogyasztók, és örülnek, hogy csatlakoztak, még ha nem is ebből élnek. Ha valaha is voltál flp-s csapatban, akkor nem valami jót választottál... Vagy nagyon nem tudod, hogyan működik és mit kell csinálni. Mondjuk ez tény.

Nem szeretnék többet jönni, mert értelmetlen lenne. Név nélkül okoskodni és anyázni nagyon könnyű. Én elmondtam mindent, vállaltam magamat, te megteszed? Én adom a nevemet ahhoz, amit leírtam, mert nem volt benne őszintétlenség és bunkóság sem.
Eszembe jutott, hogy kér sort írok Neked a te stílusodban, de nem teszem meg, mert nekem nem jönnek a számra ilyen bunkó mondatok... Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy integess a sikernek, és maradj abban, amiben most vagy: másokat szidó, másokon a nyelvét köszörülő, fröcsögő és rettenetesen dühös és tehetetlen ember vagy. Vannak, akiket nem lehet megmenteni saját maguktól, szerintem te is oda tartozol. Tedd a szívedre a kezed: boldog vagy? Elégedett vagy? Rendben a családi életed és az anyagiak is? Biztos vagyok benne, hogy nem, mert ha így lenne, akkor sosem írnál ilyeneket és nem lennél irigy mások sikerére, nem mocskolnál olyanokat, akiket nem ismersz és fogalmad sincs, van-e alapja a szavaidnak.

Azért búcsúzóul azt mondom, van remény, és lehet, hogy egyszer te is boldog és sikeres leszel anélkül, hogy másokat becsmérelnél és szidnál, és van remény, hogy egyszer nem azzal töltöd a szabadidődet, hogy olyan blogokon vagy szószóló, amik azért alakultak, hogy szidjanak dühösen valamit, amit nem ismernek. Mert ha ismernék, akkor sikeresek lennének úgy, hogy másoknak segítenek. Csak nem értették meg a lényegét ennek az egésznek.

Nem jövök többet, de ha írsz mailt a nevedet vállalva, szívesen találkozom Veled eszmecserére. (juca25@freemail.hu) Feltéve, ha arra a negyed órára levetkőzöd ezt a fröcsögő és dühös stílust, mert ez nekem nagyon nem jön be. Lehet, hogy ez volt az oka az üzleti sikertelenségednek? Mert ekkora arroganciával, nagyképűséggel és dühvel ez bizony nem megy...

Minden jót, Judit
Emma és Boti 2008. július 21. 2008.07.22 20:59:29
A dokinál az eredmény: hörghurut. Nem komoly szerencsére, antibió nem kell neki, mondjuk nem is adtam volna be...Mára már sokkal jobban van, egy köptető szirupot kap, na és persze berryt. Innentől minden nap kapja majd...Hihetetlen mennyit fejlődik napról napra, ma már szinte…..
Hirtelen ötlet volt ez a blog... Ilyet még nem csináltam, de éppen itt az ideje. Zűrös napjaink miatt Emmáról már olyan keveset írtam a Babanaplóba, régóta tervezem, hogy írok többet.Most itt a remek alkalom, mégha sajnálatos is az ok, amiért létrejött... Apa fél évre…..