Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bartusz

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló hőstagozatosak! Ez az első fanficem, a Múlthagyók annak is az elősztorija, azaz a Prológus. Ez a fanfic egy Kouta x Eri fanfic, ahol az egyéb szereplőket az olvasóim küldték be, majd a szereplőket is fokozatosan fogom nektek bemutatni. A prológusban viszont AizawaJoke Shipen van a hangsúly,…..
Eddig a wattpadon voltam fent, ahol továbbra is fent leszek, de úgy döntöttem ide is fel fogom tölteni az alkotásaimat. (ha lehet annak nevezni) Tehát eddig várható 3-4 Boku no Hero Academia, 1 Bexi és 1 Haikyuu!! témában. Hogy ezek után mi lesz, majd meglátjuk...
Bartusz Blogja Helló Mindenki! 2020.11.26 08:07:38
Bartusz vagyok, egy huszan éves hobbiíró, de inkább fanfikciókat írok. Üdvözöllek a blogomon! A jövőben megosztom majd veletek a fanficjeimet. A helyesírástól légyszi tekintésetek el, sajnos diszgráfiás vagyok. (Igen tudom, akkor miért írok?) Az írást feszültség levezetésre használom és élvezem.…..
Vanessza küzdött a fagyasztás ellen. Próbált minél több csontot termelni, ami képes Havasi Csaba és Todoroki Shoto jegét kitörni. Addig Hiashi vallatta. - Ki vele! Ki bérelt fel? - Honnan veszed, hogy felbéreltek? Én egyedül dolgozok! - Ne áltass senkit ezzel a dumával! – vágott vissza apám. –…..