Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinderzephyr

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ingatlanbérlés és -vásárlás hosszú évek óta neuralgikus pont Európában. A londoni, berlini helyzetről már sok szó esett, most azonban egy olyan helyre látogatunk el Tucano segítségével, ahol ritkábban járunk. Pedig Lisszabon is rengeteget változott az elmúlt években, ami az ingatlanpiacot illeti…..
Cinderzephyr 2019.11.07 22:53:55
@Buchhalter: Ezt megerősitem!@Tucanus Maximus:

Ezt csak megerősiteni tudom! Volt, hogy nemcsak, hogy a busz rohadt le alattam, de az azt helyettesitő pótlóbusz is:D És ez még csak nem is kirivó eset.
De még csak nem is kell nagyon külvárosban élni. Oeirasban laktam, a barátnőm Odivelasban. Még úgy is, hogy mindketten öt percre laktunk a saját megállónktól, ha este kilenckor hazakisértem tömegközlekedéssel, jobb esetben hajnali egyre értem haza, pedig a két hely annyira még nem is a világvége (oké, Odivelas világvége előtti)
A környékemen 400 euró körül volt bérelni egy szobát, de csak szobáért a belvárosban, simán elkértek 6-700 eurót is amikor ott voltam. És az a féléves kaukció tényleg nagyon kemény. És azt is át tudom érezni, hogy amúgy a lakások drágák de ahhoz képest nem egy le is pusztult.