Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wendigo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SpoilerTV-n leltük, betwitterelték, és milyen jól tették. A Lost csajai szépen összevágva, megeffektezve, zenével megtámogatva. ..
Bigyóblog Fagyott dinoszauruszok 2009.05.11 13:14:00
Jön a nyár, jönnek a jégkockás italok. Még ha csak egy limonádéba kerülnek a dinoszaurusz darab jégkockák, hatalmas örömet tudunk szerezni a régésznek tanuló (vagy akár végzett) haverjainknak ezzel:Elég jó móka a jegesvödörben ásatást végezni, hogy kirakjuk a…..
Egyre kisebb kamerákat tudnak vásárolni földi halandók is. Most például nyakkendőbe rejtett 4 GB-os kamerát vehetünk. Ami azonban tényleg érdekelne, hogy ezeknél a termékeknél ki a célcsoport? Nehéz olyan élethelyzetet elképzelni, amikor ilyen kamerával felszerelkezve elindulok…..
Wendigo 2009.04.14 22:50:59
Mondjuk egy ilyennek nem csak a képminősége lehet gyenge, de a fényviszonyokat se tudom, hogy kezeli. Egy vakuzó nyakkendő elég viccesen hatna, nem? :-)

Ha már nyakravaló és fotó: Photoshop nyakkendő (
eztkeremkaracsonyra.blogspot.com/2009/03/photoshop-eszkoztar-nyakkendon.html) - ezzel lebukni nem lehet, sőt, inkább összehozza a fotófanokat. ;-)

A kémnyakkendőre visszatérve, lassan eljöhet valóban a kémkamerák korszaka, most, hogy ilyen miniatűr szinten is kamerázhatunk, de órában vagy valami hasonló kütyüben kényelmesebben el tudom képzelni, azon még az se feltűnő, ha nyomkodják vagy nagyon nézegetik.
Nem is fokozom a kedélyeket holmi kitalált történetekkel, amik vagy igazak, vagy nem, vagy de, inkább nektek szegezem a szokásos kérdést: MAJBFE?Újabb kvíz, megfejtés kb. 1 hét múlva. Akármit írhattok hozzá, minél elborultabb a magyarázat, annál jobban szórakozunk.Jó…..