Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frikando

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom csak mostanában, a sokadik évad környékén kukkantottam bele az Észbontók című magyar kvíz-show néhány epizódjába (mert egy ismerősöm beszélt róla hitetlenkedve) és azonnal leesett az állam. Miután felszedtem a szőnyegről nem tudtam megállapítani, hogy mit érzek: egyszerre voltam ledöbbent,…..
A most következő cikkben egy olyan akciót mutatunk be, amelyben egy amerikai ejtőernyős katona halált megvető bátorsággal küzdött. Az ejtőernyőst még ma is a legnagyobb hősként emlegetik az amerikai hadsereg berkein belül...
1982. február 12-én adták át a Budapest Sportcsarnokot, ami 1999. december 15-én vált a lángok martalékává. Történet a szovjet példától Puskás öcsin át a karácsonyi képeslapokig.  ..
A magyar Švejk 1915. január 2019.09.19 19:12:30
január 1.: Péntek. Újév. Reggel 2-kor felébredtem, szomjas voltam, 5-kor meg a harangot hallottam zúgni, újból felkeltem inni – nehogy rosszat gondoljanak – vizet. ¾ 8-kor fel, rendezkedés, toilette, a maglódi menyecske tejesasszonyunk volt az első gratuláns, s mindjárt pénzt is vitt, s felsrófolta…..