Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jahn Izabella

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Graham King, a tavalyi év egyik legsikeresebb filmjének, a Bohém rapszódiának a producere új fába vágja fejszéjét. Michael Jackson életrajzának szentelne egy újabb filmet, más fényből megvilágítva azt, mint elődje a molesztációs botrányokat körüljáró Leaving Neverland c. dokumentumfilm - olvasható a…..
Indiszkrét Jégvarázs 2. kritika 2019.11.23 00:30:07
21-én, csütörtök késődélután, a Jégvarázs 2. premier vetítése napján igyekeztem méltósággal kihúzva magamat kivonulni a moziteremből...
Nicolas Cage készen áll arra, hogy kissé felpezsdítse ugyanakkor feje tetjére állítsa a metadráma fogalmát. A műfaj lényege, hogy egy dráma központi témája maga a dráma. Hasonlóan lehet elképzelni, mint az ars poetica esetében a költészetet. A The Unbearable Weight of Massive Talent c. film esetében…..
Jahn Izabella 2019.11.18 20:29:58
@Ződ2000: Ki tudja mit hoz a jövő! :D
Ugyan a Jóbarátok c. sorozat 25 éves jubileumán még arról biztosítottak bennünket, hogy bezár a bazár, nincs több Central Park, a pletykák egészen más jövőt ígérnek. Akárcsak Jennifer Anniston, aki a The Morning Show c. sorozat kapcsán a  DeGeneres műsorában már incselkedett egy újabb összeállással...
Az iowai Benjamin Scheibertet anno 1996-ban késeléses gyilkosság miatt ítélték életfogytiglanra. És itt jön a turpisság. 4 évvel ezelőtt vesekő miatt szepszist kapott, így újra kellett éleszteni. Szegényt először elítélik élete végéig, erre mikor leáll a szíve, újraélesztik! Micsoda…..
  A film alkotói megunták a hosszas és eredménytelen kutatást egy a szerephez passzoló színész felkeresésében. Végül az 1955-ben 24 évesen balesetben elhunyt James Deanre esett a választás. A vietnámi háborút felelevenítő Finding Jack c. műben James Dean CGI segítségével lép vissza a mozivásznakra…..
 Immár megtekinthető a Star Wars: Skywalker kora utolsó egyben magyar szinkronos trailerje. A film egyaránt hivatott lezárni a Disney-féle Star Wars-trilógiát, illetve az 1977-ben George Lucas által megálmodott világot. ..
  Ha az októberi netflix-premiereket már kivégeztük, jöjjön hát a novemberi adag. Nem is kevés, minthogy immár Netflix barátunk mellé beszállt a versenybe többek között a Disney+, illetve az Apple TV+ is! Ebben a szélviharban jövünk mi, hogy elgájdoljunk benneteket. Áá, igazán nincs mit!..